Fashion

Verdict Fashion Police: Bine îmbrăcate pe covorul roşu

Kirsten Dunst

Chanel Couture

Premiera „The Two Faces Of January“, New York

Aceasta este o ţinută care pune cel mai bine în valoare stilul feminin al actriţei. Fusta cloş cu buzunare şi lungimea acesteia îi dau un aer retro. Iar aplicaţiile de pietre conferă strălucirea de care ţinuta avea nevoie, alături de sandalele argintii.

Click pe următoarea!

Camila Alves

Escada

Eveniment Escada,New York

Nota glam conferită de pietrele aplicate în partea de sus a rochiei, dar şi nuanţa delicată a acestei creaţii, combinată cu tenul ei măsliniu, au transformat-o pe aceasta într-o apariţie sofisticată. Pantofii în nuanţă metalică vin să completeze acest look magnific.

Jessica Chastain

Erdem

Vizionarea „Salome and Wilde Salome“, Londra

Fără îndoială, aceasta este o ţinută spectaculoasă, meticulos croită, fapt care se datorează materialului preţios, nuanţei fresh şi, nu în ultimul rând, decolteului abisal. Lipsa accesoriilor nu deranjează, rochia fiind în centrul atenţiei.

Alessandra Ambrosio

Versace

Gala amfAR, Milano

Materialul transparent, crăpătura adâncă de pe picior, alături de paietele negre, care conferă strălucire şi textură, fac din această rochie o piesă extrem de sexy. Sandalele fine vin să completeze acest look foarte feminin. Părul ar fi trebuit prins.

Coco Rocha

Versace

Gala amfAR, Milano

Silueta filiformă este pusă în evidenţă de modelul rochiei, care urmăreşte linia corpului. Elementele care dau o turnură spectaculoasă outfitului sunt, bineînţeles, umerii supradimensionaţi şi mânecile cu paiete aplicate.

Karolina Kurkova

Armani Prive

Aniversare Vogue Italia, Milano

Iată o apariţie greu de trecut cu vederea! Nuanţa intensă de roşu, franjurii din vinilin şi pietrele aplicate fac din acest outfit unul memorabil. Cu toate că nu este o rochie, ci un palton, datorită decolteului şi a curelei negre, acest lucru nu este sesizabil.

Sarah Jessica Parker

Mary Katrantzou

New York City Ballet Gala, New York

Rochia pare o adevărată operă de artă modernă, datorită broderiei care este pusă în evidenţă de nuanţa pastelată. Stylingul simplu a fost inspirat, deoarece ţinuta este deja încărcată. Apreciez că părul este prins, deoarece lasă să se vadă mai bine rochia.

Jaime King

Charlotte Ronson

Deschiderea Delano, Las Vegas

Jocul de transparenţe şi mixul de negru şi bleumarin dau un aer elegant ţinutei, care poate părea un pic cam sobră. Mi-ar fi plăcut ca vedeta să fie ceva mai îndrăzneaţă şi să încerce alte nuanţe pentru accesorii. Dar, chiar şi aşa, ţinuta este una OK.

foto: guliver/getty images, toby hancock/ok! syndication

Modifică Setările