News

Verişoarele Baldwin se duelează pentru covorul roşu

de admin

Sunt tinere, sunt blonde, au trup de silfide şi sunt fiicele unor actori faimoşi: Alec şi Stephen Baldwin. Dar relaţia de rudenie şi prietenia le aşază mai degrabă într-o rivalitate tacită pentru locul unu pe covorul roşu şi-n media.

Cele două fete au toate recomandările pentru un viitor în industria frumuseţii. Şi unde mai pui că seamănă destul de mult! Dar astea pot fi, în acelaşi timp, premisele unui război. Unul început în iunie cu o glumă răutăcioasă a lui Ireland, ajunsă pe Twitter, la adresa verişoarei sale: „Cine-i cea mai frumoasă fată din clanul Baldwin? Eu, ha ha. Da, sigur, şi ea e frumuşică, dar ştie ea să te facă să râzi sau să facă un sandviş demenţial cu unt de arahide?“ – un mesaj care a costat-o mulţi fani şi i-a adus popularitate în presă – ce-i drept, opusă celei aşteptate. Hailey, proaspăt poposită în peisajul monden, a dat replica mai voalat: „Hei, cred că-i loc pentru toate fetele Baldwin şi chiar pentru mai multe. Staţi fără griji, fetelor!“

De aici până la comentarii acide din partea fanilor n-a mai fost mult, aşa că Ireland a revenit, plină de nervi, cu alt mesaj: „Să stabilim ceva înainte ca voi, idioţilor, să exageraţi. A fost o glumă pentru tatăl meu. Nu sunt deloc mai drăguţă ca Hailey şi nu doresc să concurez cu nimeni pentru titlul ăsta. Nu dau doi bani pe voi!“ Presupusa competiţie a devenit serioasă odată cu premiera filmului „After Earth“, unde Hailey a avut o apariţie mai mult decât seducătoare pe covorul roşu, la braţ cu tatăl ei, Stephen, atrăgând toate privirile. Iar asta a aşezat-o, evident, în umbră pe Ireland. Cu atât mai mult cu cât ea face carieră în modelling, iar Hailey tocmai a păşit în acelaşi domeniu, dar ca designer. Vă întrebaţi ce motive ar putea avea fiica lui Alec să-i denigreze imaginea verişoarei sale? Poate copilăria marcată de agresivitate. Să ne-amintim de scandalul din 2007, când tatăl ei, Alec, a umilit-o grav, spunându-i printre altele: „N-ai creier sau decenţa unei fiinţe umane, nu dau doi bani că ai 11 sau 12 ani, porcuşor idiot!“. O agresivitate care, din păcate, a marcat-o pe fată, dar pe care a şi moştenit-o.

Foto: Wenn