Agenda

Verifică tensiunea arterială cu tensiometre mecanice!

Verifică tensiunea arterială cu tensiometre mecanice!

Tensiometrele au devenit aparaturi fără care nu mai poţi locui în casă. Chiar dacă nu ai probleme cu tensiunea arterială, acestea sunt de mare folos dacă ţi se face rău şi nu ştii care e cauza.

Tensiunea este o problemă comună, iar cei care suferă de această problemă pot să nu o observe. În acest caz, ai nevoie în permanenţă de un tensiometru în casă. 

Verifică tensiunea arterială cu tensiometre mecanice!

Precizia acestora a devenit din ce în ce mai exactă, iar înainte să mergi la medic, vei şti, de fapt, dacă ai probleme sau nu cu tensiunea. Fie că eşti hipertensiv sau hipotensiv, aparatul îţi va arăta valorile aproximative pe care le are tensiunea arterială. 

Folosindu-te de tensiometre mecanice vei avea posibilitatea de a măsura valoarea tensiunii arteriale sistolică şi diastolică. Tensiunea sistolică este cea superioară care se formează la contractarea inimii şi pomparea sângelui în vasele de sânge, iar cea inferioară apare la relaxarea miocardului când se umple cu sânge. Ambele valori sunt exprimate în mmHG - mm coloană de mercur. 

Pe site-ul comenzi.ro ai la dispoziţie o varietate de tensiometre pe care să le alegi pentru tine şi familia ta. Aceste aparate pot fi de mare folos în casa părinţilor sau bunicilor tăi. Poţi alege tensiometre de braţ sau de încheietură, cât şi pulsoximetru pentru deget. Afişajul acestora este foarte folositor, nemaifiind necesară intervenţia unui medic sau asistent. Se poate măsura tensiunea cu uşurinţă, de către oricare membru al familiei. Verifică tensiunea arterială cu tensiometre mecanice!

Ştiai că?

Tensiunea arterială se măsoară în stare de repaus şi în poziţie de şezut. În funcţie de unde este mai ridicată tensiunea, se determină pe braţul stâng sau pe cel drept. Braţul gol trebuie întins pe o masă sau pe mânerul scaunului, îndoit uşor, apoi se aplică manşeta. Tensimetrele mecanice şi cele electronice au manşetă reglabilă, deci nu trebuie să îţi faci griji în privinţa mărimii ei. 

Achiziţionarea unui tensiometru mecanic sau electronic este poate una dintre cele mai bune idei în cazul în care ai observat schimbări asupra sănătăţii la unul sau mai mulţi membri ai familiei. Tensiunea arterială poate avea schimbări bruşte de valori, care să afecteze sănătatea persoanei în cauză. Fluctuaţiile de valori pot fi hipertensive sau hipotensive. În cazul persoanelor hipertensive, valorile tensiunii sunt foarte ridicate. O persoană care suferă de hipotensiune are valori foarte scăzute ale tensiunii arteriale. 

Apariţia acestor probleme poate dăuna grav sănătăţii, iar în cazul în care nu monitorizezi activitatea inimii, lucrurile pot fi şi mai grave. Pe site-ul comenzi.ro poţi găsi tensiometre pentru toate vârstele. Acestea vor afişa cu aproximaţie valorile actuale ale tensiunii şi în acest fel vei afla dacă sunt probleme. Mecanice sau electronice, tensiometrele vor fi un adevărat ajutor dacă o persoană suferă de oscilaţii ale tensiunii arteriale. Sănătatea este cea mai importantă, aşadar nu o pune în pericol! Verifică tensiunea arterială cu tensiometre mecanice, pe care le găseşti la comenzi.ro.

Articolul conţine elemente publicitare.
Modifică Setările