News

Veste foarte tristă! Un îndrăgit actor din serialul ”Friends” a murit. Foştii săi colegi sunt împietriţi de durere

Veste foarte tristă! Un îndrăgit actor din serialul ”Friends” a murit. Foştii săi colegi sunt împietriţi de durere camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

 Veste foarte tristă! A murit James Michael Tyler, actorul care l-a jucat pe Gunther în serialul ”Friends”.

S-a stins la 59 de ani după o îndelungă luptă cu cancerul de prostată. Un apropiat al actorului a declarat pentru TMZ că a plecat liniştit, duminică dimineaţă, la domiciliul său din Los Angeles.

”Lumea îl ştia ca pe Gunther din Friends, dar apropiaţii şi fanii ştiu că era şi un actor, muzician, un om care ştia multe despre cancer şi vorbea oamenilor pentru a-i face să conştientizeze pericolul şi nu în ultimul rând, un soţ iubitor.”, scrie în declaraţia de presă emisă de familie.

”Michael iubea muzica live, Clemson Tigers şi aventurile în natură. Dacă l-ai întâlnit o dată, rămânea prietenul tău pe viaţă”, mai scrie în comunicat.

Tyler şi-a şocat fanii după ce a dezvăluit în iunie că lupta sa împotriva cancerului la prostată în stadiul IV îl paralizase de la brâu în jos şi nu a putut fi prezent fizic la reuniunea actorilor din ”Friends”.

James Michael Tyler a vorbit la NBC Today Show pe 21 iunie 2021 despre greutăţile întâmpinate, dar şi despre cât de puternic trebuie să fii când ţii piept acestui crunt diagnostic.

Actorul a apărut în peste 150 de episoade ale celebrului serial şi era barmanul blond îndrăgostit iremediabil de Rachel. Iată ce a mai mărturisit actorul la emisiunea la care a participat: ”Lupt cu acest diagnostic de 4 ani. E în ultimul stadiu, 4. Foarte probabil că, în cele din urmă, mă va învinge. Ţelul meu a fost să împlinesc 59 de ani şi am reuşit. Am împlinit pe 28 mai. Următorul ţel este ca măcar o viaţă să salvez prin informaţiile pe care le dezvălui.”

Drum lin, în lumină,  James Michael Tyler!

Comentarii

Modifică Setările