News

Veste şocantă în showbiz! După o nuntă secretă, de basm, Alexandra Stan s-ar fi despărţit de proaspătul său soţ. Ce s-a întâmplat?

Veste şocantă în showbiz! După o nuntă secretă, de basm, Alexandra Stan s-ar fi despărţit de proaspătul său soţ. Ce s-a întâmplat? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Veste şocantă despre despărţirea Alexandrei Stan. Aparent, proaspătul său soţ a şters toate fotografiile împreună de pe contul său de socializare şi, în plus, l-a securizat, profilul său nemaifiind public.

Artista nici nu confirmă, nici nu infirmă zvonurile. La doar câteva luni de la nuntă, au luat cei doi o pauză din căsnicie? Ea a făcut câteva declaraţii exclusive revistei Viva, tot cea care a deţinut exclusivitatea şi în veştile legate de nunta la malul mării.

„E absurd să dau explicaţii presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verigheta. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relaţia noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanţă în Turcia cu sora mea şi aş vrea să mă bucur de ea în continuare”, a spus Alexandra Stan pentru viva.ro.

Soţul Emanuel Necatu i-a urmat exemplul Alexandrei şi a şters, la rândul său, pozele comune. Mai mult, a postat şi ceva foarte interesant: „În dragoste nu este frică, ci dragostea desăvârşită izgoneşte frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa; şi cine se teme n-a ajuns desăvâşit în dragoste”, a postat Emanuel Necatu, ca o pildă pentru cine vrea să înţeleagă.

Vestea neaşteptată vine după zvonurile conform cărora cântăreaţa ar fi fost însărcinată. Iată că totul rămâne sub o umbră de mister, la fel cum a fost şi neaşteptata lor căsătorie.

Cei doi s-au căsătorit la malul mării, fiindcă au dorit să aibă un cadru inedit. Evenimentul a fost foarte intim. Ceremonia religioasă a avut loc la Constanţa, la Biserica Sf. Nicolae, iar civil au fost căsătoriţi la Câmpulung, chiar de celebra primăriţă Elena Lasconi, care a păstrat secretul cu sfinţenie, până în ziua când au ieşit cu fotografii de la nuntă, publicate de viva.ro.

Deşi soţul a consiliat-o pe artistă în dezvoltarea sa personală, la începutul relaţiei, se pare că nu au reuşit să ducă relaţia mai departe, Alexandra Stan afându-se de multe ori în situaţii limită, despre care a vorbit. De asemenea, într-un interviu pentru revista Unica, ea a detaliat cam ce viziune are legată de familie: „Îmi doresc mult să fiu mamă. Iar tatăl copilului trebuie să fie un om bun, calm, să ne iubească, să fie responsabil, să fie un om echilibrat; nu-mi doresc să fie un om bogat sau să aibă „calităţi” de genul. Să fie un om înţelegător şi să mă susţină. Şi să-şi dorească să fim un întreg, pentru că asta înseamnă să fim o familie”, a spus, la un moment dat, Alexandra Stan.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările