Vedete

Vestea dată de Andreea Bălan după cele şase zile petrecute în spital

Vestea dată de Andreea Bălan după cele şase zile petrecute în spital

Andreea Bălan a trecut din nou printr-o cumpănă. Solista a ajuns la spital după ce a acuzat dureri abdominale, a fost la un pas de operaţie după ce medicii i-au descoperit un abces abdominal, dar, într-un final, totul s-a terminat cu bine.

"După şase zile, azi plec acasă. Vă pup şi vă mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele de încurajare. M-au ajutat enorm", a scris Andreea Bălan pe o reţea de socializare.

Artista şi-a ţinut la current fanii cu evoluţia spitalizării. „M-am internat luni seara cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigaţiilor doctorii au descoperit un abces abdominal. Marţi ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc şi cu puţin timp înaintea operaţiei programate, medicii au reuşit drenarea lui. Acum sunt sub tratament şi observaţie. Mulţumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost persoanele pe care le iubesc şi care sunt prezente în viaţa mea. Abia aştept să ajung acasă să le strâng în braţe pe Ella şi Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a transmis Andreea pe Instagram.

 

Modifică Setările