News

Vestea pe care Răzvan Ciobanu o primise cu patru zile înainte de moarte. Îi schimba cursul vieţii

Vestea pe care Răzvan Ciobanu o primise cu patru zile înainte de moarte. Îi schimba cursul vieţii camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Dacă n-ar fi ajuns în Mamaia, la Festivalul Sunwaves, iar accidentul rutier n-ar fi avut loc, Răzvan Ciobanu avea o şansă reală să-şi schimbe complet viaţa şi să scape de dependenţa de droguri.

Cu doar patru zile înainte să-şi piardă viaţa în tragicul accident, Răzvan Ciobanu primise vestea că va pleca în Madrid, Spania, pentru câteva luni bune. Ce ar fi căutat acolo? Să urmeze un curs, pentru care ceruse o bursă cu mai mult timp înainte.

Potrivit site-ului Ministerului Educaţiei şi Formării profesionale din Madrid, Răzvan Ciobanu primise o bursă pentru un curs de reconversie profesională, care avea să înceapă la începutul lunii.

Valoarea bursei depăşea 700 de euro şi i-ar fi oferit lui Răzvan Ciobanu şansa reală de a părăsi România şi de a-şi schimba anturajul. Din nefericire, acesta şi-a pierdut viaţa în tragicul accident rutier petrecut pe 29 aprilie pe drumul dinspre Săcele spre Năvodari.

Modifică Setările