Red Carpet

Vestea primită de Cristina Ich. Are legătură cu un premiu important

Vestea primită de Cristina Ich. Are legătură cu un premiu important

Şansa a fost de partea ei! Cristina Ich a obţinut titlul Romanian Social Media Star of 2020 la ediţia de anul acesta a E! People’s Choice Awards. Pe locul doi şi trei s-au situat Alina Ceuşan şi Bianca Adam.

În intervalul 1 - 23 octombrie, E! a încurajat fanii din întreaga lume să voteze pentru cele peste 40 de categorii din televiziune, muzică, filme şi pop culture. Pentru a doua oară în istorie, E! People’s Choice Awards a deschis o categorie dedicate României. Ceilalţi nominalizaţi ai categoriei Romanian Social Media Star of 2020 au fost Andra Gogan, Cristi Munteanu, Emil Rengle, Mimi şi Vlad Munteanu.

Cristina este fost model internaţional şi actual online influencer. De-a lungul carierei sale a lucrat pentru designeri de renume mondial, precum Jasper Conran şi Vivienne Westwood şi a apărut pe coperţile şi în editorialele multor reviste internaţionale şi locale precum GQ Italia, Marie Claire, Elle, Touch Magazine, Beau Monde. A fost şi una dintre cele mai spectaculoase concurente ale emisiunii tv italiene Dancing with The Stars în 2018. Dar cea mai importantă realizare a Cristinei este faptul că reuşit să adune o comunitate sinceră şi loială, urmăritori pe care Cristina îi sprijină şi inspiră.

 “Dacă îmi spunea cineva acum câţiva ani, că urmează să câştig la un moment dat un premiu internaţional şi să fiu alegerea publicului, nu aş fi crezut niciodată. Deşi, prin conţinutul meu din online, îmi doresc să educ generaţii, să ambiţionez şi să ofer încredere de sine femeilor, am înţeles că şi eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată şi iubită. Am simţit toată susţinerea şi dragostea publicului, iar cuvintele ar fi prea sărace pentru a mulţumi îndeajuns. Odată cu acest premiu am realizat că munca mea din online merită tot efortul, iar pe viitor, promit sa vin cu proiecte tot mai mari pentru publicul meu. Mulţumesc People's Choice Awards pentru această oportunitate şi experienţă frumoasă!”, a spus Cristina.

 “Sunt onorată că am fost nominalizată la E! People's Choice Awards, mă bucură foarte mult că există această categorie în 2020 şi că E! recunoaşte acest domeniu. Vreau să le mulţumesc celor care m-au votat zi de zi, timp de aproape o lună, şi oamenilor care au fost alături de mine încă de la început. Cred că am demonstrat, încă odată, în calitate de runneri-up că suntem o comunitate puternică. Votul publicului a decis. Sincere felicitări Cristinei, câştigătoarea de anul acesta, dar şi tuturor nominalizaţilor de anul acesta!”, a spus şi Alina Ceuşan.

Gala E! People's Choice Awards pentru decernarea premiilor este difuzată duminică spre luni, 15 noiembrie, începând cu Live From The Red Carpet de la 02:00 a.m. şi continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Ambele programe sunt reluate luni, pe 16 noiembrie, de la ora 18:00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modifică Setările