Vedete

Veşti noi despre starea de sănătate a lui Mihai de la 3 Sud Est. Colegii de trupă au făcut declaraţii

Veşti noi despre starea de sănătate a lui Mihai de la 3 Sud Est. Colegii de trupă au făcut declaraţii camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Se află încă în spital, sub atenţia medicilor. Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost infectat în urmă cu câteva zile cu coronavirus, starea lui fiind destul de delicată. Colegii lui de trupă au făcut acum declaraţii. 

După mai multe zile la Terapie Intensivă, s-a aflat în sfârşit care e starea de sănătate a lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est. Colegii lui de trupă au vrut să îi liniştească pe fani şi au venit cu veşti bune:

"Dragi prieteni, starea de sanatate a lui Mihai se imbunatateste. Credem ca perioada critica a trecut, dupa mai multe zile dificile in terapie intensiva. Urmeaza recuperarea. Multumim pentru grija voastra si urarile de bine!", au scris ei pe Facebook. 

Fanii trupei au fost încântaţi să audă asta, au reacţionat imediat: "Stiu ca mama a avut grija de colegul vostru si inca are. Sanatate multa si recuperare rapida! (...) Doamne ajuta!!! Sunt cu toată inima alături de el în aceste momente!!! Multa sănătate îi dorim!!! (...) Chiar o veste bună în această seară ! Să fim optimişti.... vă iubesc...!!!!"

Această veste bună vine şase zile de când s-a aflat că artistul de 44 de ani a fost internat în spital, infectat cu noul virus. Tot colegii lui transmiteau atunci: "Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate. Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede.  Nu este de joaca cu acest virus!!!  Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand  regulile de protectie. Va tinem la curent cu starea lui Mihai."

Foto: Facebook

Modifică Setările