Case Regale

Veşti proaste pentru Prinţesa Eugenie: familia ei a fost lovită crunt de Coronavirus

Veşti proaste pentru Prinţesa Eugenie: familia ei a fost lovită crunt de Coronavirus camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

În Marea Britanie, virusul loveşte fără să se uite la rang sau la poziţia în societate. 

Iar în familia regală britanică s-au înregistrat, deja, infectaţi celebri cu acest virus, cum ar fi Prinţul Charles, refăcut, între timp. Ei bine, nepoata de frate a acestuia, Prinţesa Eugenie, trece prin momente teribile în condiţiile în care părinţii soţului ei, Jack Brooksbank, au fost infectaţi amândoi cu Coronavirus.

În cazul socrului lui Eugenie, George, în vârstă de 71 de ani, afecţiunea este mult mai serioasă, acesta fiind internat în spital mai întâi într-o stare critică. Între timp, starea acestuia s-a stabilizat, însă, chiar şi aşa, familia acestuia este foarte îngrijorată pentru el.

Soacra Prinţesei Eugenie, Nicola, în vârstă de 66 de ani, a contractat la rândul ei virusului, însă starea acesteia este mai bună şi se recuperează acasă, fără să fie nevoie de internare.

Cât despre Prinţesa Eugenie şi soţul ei, Jack, este posibil ca aceştia să se fi izolat împreună cu mama celei dintâi, Sarah Ferguson, la reşedinţa Royal Lodge din Windsor.

Foto: Getty Images