News

Veşti surprinzătoare de la Michelle Williams, "văduva" lui Heath Ledger: s-a logodit şi este însărcinată

Veşti surprinzătoare de la Michelle Williams, "văduva" lui Heath Ledger: s-a logodit şi este însărcinată camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

La câteva luni de la pronunţarea divorţului de Phil Elverum, actriţa şi-a refăcut deja viaţa alături de alt bărbat.

Începutul lui 2020 vine cu veşti neaşteptate pentru Michelle Williams, pe care viaţa a încercat-o greu la capitolul sentimental. Pe 22 ianuarie 2008, actriţa deplângea amarnic moartea lui Heath Ledger, tatăl fiicei sale, Matilda, decedat în urma unei intoxicaţii cu un mix de medicamente. Câteva luni mai târziu, Michelle Williams începea o relaţie de un an cu regizorul Spike Jonze, până să cadă în mrejele lui Jason Segel (2012-2013). În 2016, viaţa ei părea să înflorească din nou alături de muzicianul Phil Elverum - care venea, la rându-i, după o altă dramă, moartea fetiţei lui de 3 ani, decedată din cauza cancerului de pancreas. După doi ani de iubire, au ajuns şi la altar, în cadrul unei ceremonii somptuoase, dar mariajul lor a durat doar 9 luni.

Separată oficial de soţul său din luna aprilie 2019, Michelle Williams (39) a început o nouă relaţie cu regizorul seriei Venom în care joacă, Thomas Kail, care iată că i-a devenit logodnic, dar şi cel cu care va avea al doilea copil.

Aflaţi la Londra, pentru filmările celui de-al doilea film Venom, cei doi au fost văzuţi cumpărând haine pentru bebeluş într-un magazin din Kensington.

Modifică Setările