Beauty

Vezi cu ce dietă de vară slăbeşte Ioana Ginghină

Vezi cu ce dietă de vară slăbeşte Ioana Ginghină

Soţia lui Alexandru Papadopol are o dietă care dă rezulte fără prea mare efort. Iată-i secretul.

Ioana Papadopol

Ioana Ginghină tocmai s-a întors din Polonia, unde a stat o lună cu grupa ei de copii care a participat la Festivalul Brave Kids, şi de unde a venit cu 2-3 kilograme în plus, de la mâncarea poloneză bogată în cartofi.

Invitată în platoul emisiunii "Star Matinal", actriţa a dezvăluit la ce vrea să apeleze pentru a reveni la silueta ei, mai ales că se apropie vacanţa la mare: pepenele roşu. Ei bine, da, dacă tot e vară, iar sezonul pepenilor e în toi, Ioana Ginghină profită de moment pentru a slăbi fără efort.

Vedeta a mărturisit care sunt beneficiile acestei diete şi de ce preferă această metodă de slăbit: "Am să mănânc doar pepene roşu. Iubesc cireşele şi pepenele. Poţi slăbi şase kilograme doar cu pepene roşu. Are foarte multă apă, elimini tot, îţi curăţă tot, e foarte bun şi pentru piele... În general, dietele cu fructele şi legume sunt cele mai bune, pentru că întotdeauna o să arăţi bine. După o dietă tip Dukan, arăţi slăbit, obosit. Când slăbeşti cu fructe, legume şi cu sucuri, străluceşti. Ai alt tonus, tu arăţi altfel, pielea îţi arată altfel".

Ioana Ginghina