News

Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele la întâlnirea cu Regina Marii Britanii!

Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele la întâlnirea cu Regina Marii Britanii!

Ce credeţi că ar trebui să îmbrace o celebritate la întâlnirea cu regina? Aceasta pare să fie şi dilema vedetelor, cu care se confruntă în pragul unui astfel de eveniment memorabil. Unii aleg ţinute foarte conservatoare, alţii tratează ocazia ca pe un eveniment de covorul roşu. Cer este că fiecare vrea să folosească ocazia pentru a face o impresie bună, dar nu toţi reuşesc.

Cum Regina Elizabetha este cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, depăşind-o chiar şi pe stră-bunica sa, regina Victoria, de-a lungul domniei a trebuit să se întâlneasă cu o mulţime de oameni cunoscuţi. Pentru că anul acesta  va împlini 65 de ani la conducerea Marii Britanii,  să vedem cu ce vedete a dat mâna regina de-a lungul timpului şi ce a purtat fiecare la măreţul eveniment!

Barack Obama şi Michelle Obama 

michelle

Fostul Preşedinte şi fosta Primă Doamnă au întâlnit-o pe regină la Londra în 2011. Toţi au purtat ţinute demne de covorul roşu. În timp ce Barack şi soţia sa au ales negru, Majestatea Sa a strălucit în alb, rochie pe care a accesorizat-o cu încălţări şi geantă de culoarea aurului, dar şi cu nelipsitele mănuşi. Michelle a fost extrem de elegantă în rochia neagră pe umeri şi colierul supradimensionat, în timp ce soţul său a optat pentru un costum clasic negru şi papion.