News

Vi-l mai amintiţi pe actorul principal din „Dennis, pericol public“? Mason Gamble are 33 de ani şi este de nerecunoscut

Vi-l mai amintiţi pe actorul principal din „Dennis, pericol public“? Mason Gamble are 33 de ani şi este de nerecunoscut camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

S-a născut în 1986, iar peste doar şapte ani devenea cunoscut la nivel mondial datorită filmului „Dennis, pericol public“, peliculă ce reuşea să cucerească publicul din întreaga lume. Ajuns la 33 de ani, actorul Mason Gamble este de nerecunoscut în prezent.

În urmă cu o lună, actorul Mason Gamble, cel care i-a dat viaţă lui Dennis Mitchell, din filmul „Dennis, pericol public“, a împlinit 33 de ani, însă el a preferat să dispară din lumina reflectoarelor, după ce a mai avut câteva roluri în unele filme care nu i-au mai adus faima aşa cum se întâmpla în 1993.

Mason Gamble s-a retras definitiv din lumea filmului în anul 2010, în prezent el nefiind un iubitor al reţelelor de socializare, acolo unde are conturi, dar nu prea postează. Cele mai recente fotografii oficiale în care apare el au fost făcute în anul 2011, iar de atunci a mai fost văzut în mediul online doar în câteva imagini pe care le-a postat el pe Facebook.

Mai multe fotografii cu actorul Mason Gamble, care i-a dat viaţă lui Dennis Mitchell din „Dennis, pericol public“, pot fi văzute în GALERIA FOTO