News

Viaţa amoroasă cu multe turbulenţe a lui Frank Sinatra. Femeile celebre şi superbe pe care le-a iubit artistul, dar şi poveştile interzise

Viaţa amoroasă cu multe turbulenţe a lui Frank Sinatra. Femeile celebre şi superbe pe care le-a iubit artistul, dar şi poveştile interzise camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Frank Sinatra a fost înzestrat de natură pe lângă vocea superbă cu un fizic atrăgător şi cu o carismă care nu putea trece neobservată sau neapreciată.

A avut deci combinaţia ideală pentru a le cuceri pe frumoasele vremii. Şi ele s-au perindat în viaţa lui fiind dovada vie a versurilor ”le-am avut pe cele mai bune”.

Frank Sinatra este fără îndoială un simbol al unei generaţii şi unul dintre cei mai talentaţi artişti din istorie. A avut o carieră de 60 de ani, inclusiv colaborări cu artişti precum Dean Martin, Elvis Presley, Duke Ellington, iar moştenirea sa este incredibilă.

Oricui în lumea asta i se potriveşte un cântec de-ale lui Sinatra. Însă ce nu ştiu mulţi este că viaţa sa amoroasă avut multe turbulenţe. Artistul bea şi fuma enorm, era dependent de muncă şi dormea doar patru ore pe noapte. Mai mult, avea un sex-appeal care atrăgea doamnele invariabil. Cine să reziste unui asemenea bărbat, cu o aşa voce senzuală?

Poate că tocmai viaţa sa ”picantă” i-a fost muză şi l-a ajutat să creeze asemenea capodopere.

Iată cele mai importante iubiri ale lui Frank Sinatra

Marilyn Maxwell

Prima femeie care a tulburat căsnicia artistului cu Nancy, prima soţie. Aventura a durat câţiva ani.

Lana Turner

Sinatra a fost uluit de prestaţia acesteia în ”Poştaşul sună întotdeauna de două ori” şi a vrut neapărat să o cunoască. La două săptămâni după ce aventura lor a început, Sinatra i-a cerut lui Nancy divorţul.

Ava Gardner

Sinatra se vedea cu Ava în timp ce căsnicia cu Nancy era pe butuci. Frank s-a căsătorit cu Ava în 1951 şi deşi în 1957 au divorţat, Sinatra a spus că Gardner va fi mereu în inima sa.

Judy Garland

După încheierea căsniciei cu Gardner, Sinatra a început o poveste de amor cu Garland. Au rămas apoi buni prieteni, până la decesul ei, în 1969.

Lauren Bacall

Soţul ei, Humphrey Bogart, era foarte gelos pe Sinatra. Însă aventura lui Frank cu Lauren a ieşit la iveală abia după ce Bogart a murit de cancer.

Marilyn Monroe

Sinatra a vrut cu ea să se căsătorească, măcar ca să o salveze de public, dacă nu din iubire. La înmormântarea ei, Joe DiMaggio i-a interzis accesul lui Sinatra.

Mia Farrow

S-au căsătorit când Sinatra avea 50 de ani, iar ea 21. Au stat împreună doar doi ani, iar Frank i-a trimis actele de divorţ în timp ce Mia era la filmări. Farrow a afirmat că ei, de fapt, nu s-au despărţit niciodată, şi există speculaţii că Ronan Farrow este copilul lui Sinatra.

 

Comentarii

Modifică Setările