Love Story

Viaţă amoroasă renăscută din cenuşă. Actriţa Kate Winslet şi-a cunoscut soţul în timpul unui incendiu devastator

Viaţă amoroasă renăscută din cenuşă. Actriţa Kate Winslet şi-a cunoscut soţul în timpul unui incendiu devastator

Tot răul spre bine! Mai ales când pericolul a trecut şi, mai mult de-atât, o nouă poveste de dragoste s-a născut din cenuşă. Aproape la propriu...

Actriţa vizita insula Necker în 2011, când a izbucnit un incendiu imens la vila lui Richard Branson, unde stătea cu copiii şi iubitul ei de-atunci. Nu numai că a reuşit să-i salveze pe toţi cei aflaţi în pericol în acel moment, inclusiv pe mama lui Branson, dar l-a întâlnit şi pe viitorul ei soţ în timpul incendiului. Mai mult, ea şi viitorul ei partener de viaţă s-au căsătorit în 2012 şi au adus pe lume un copil cu un nume care să le amintească toată viaţa despre focul respectiv – Blaze (foc).

Kate l-a întâlnit pe viitorul ei soţ, Ned Rocknroll, adică pe nepotul lui Branson şi partenerul lui de afaceri, în circumstanţe complet speciale. „Casa în care stăteam a ars până la temelii, iar noi am supravieţuit”, dezvăluie Winslet. „Dar, oadată ce pericolul trecuse, ne-am dorit ceva din acel incendiu, voiam o amintire a focului care ne pusese în pericol vieţile, dar care ne-a şi unit pe veci, aşa că ne-am numit fiul Bear Blaze (n. r. Urs Foc), în 2013, când s-a născut”, a continuat ea.

Dar cum de a luat foc ditamai vila de lux a lui Sir Richard Branson? A fost lovită de fulger în timpul uraganului Irene din 2011.

Modifică Setările