News

Viaţa Angelei Similea. Cât a suferit artista de 74 de ani din cauza celui de-al treilea soţ care obişnuia să bea şi să o jignească

Viaţa Angelei Similea. Cât a suferit artista de 74 de ani din cauza celui de-al treilea soţ care obişnuia să bea şi să o jignească camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Erau ani când Angelea Similea urca săptămânal pe scenă, la concerte, sau apărea la evenimente private. Anii au trecut, în emisiunile televizate şi-a făcut apariţia destul de rar, dar cine nu şi-o aminteşte pe interpreta celebrelor piese ”Casa mea”, ”De n-ai să vii” şi ”Să mori de dragoste rănită”. Viaţa ei a fost una cu suişuri şi coborâşuri!

Acum are 74 de ani şi nu o mai vedem în lumina reflectoarelor, la cântări, sau în emisiunile televizate. Foarte rar a acceptat invitaţia posturilor TV de a-şi spune povestea. Angela Similea a dus o viaţă încărcată cu momente fericite, dar şi mai puţin fericite. Publicul a adorat-o încă de la prima melodie, de la prima cântare. Nu aşa noroc a avut şi în dragoste, din păcate. 

Celebra Angela Similea şi-a găsit greu jumătatea, ani de zile a căutat bărbatul care să o facă pe deplin fericită, să o respecte, să îi ofere toată iubirea pe care o merita. Credeţi sau nu, dar a fost căsătorită de patru ori. Ştim că prima dată, Angela Similea i-a spus DA lui Andi Constantin. Nu vă gândiţi că vorbim de un bărbat care activa în industria muzicală. El era de profesie electrician. 

A doua căsătorie a Angelei Similea a fost cu Sorin Movileanu, lui i-a dăruit şi un fiu. Ei bine, iată că acesta era pasionat de muzică, activa ca şi chitarist. Din păcate, mariajul lor nu a fost unul cu happy-end, au ajuns în final la divorţ. A încercat şi pentru a treia oară. Angela Similea i-a spus DA lui Jan Hilgen. Este vorba despre un olandez care a cucerit-o pe celebra noastră artistă. Ea spera că el o va face fericită până la finalul vieţii.

Iată că lucrurile între ei nu au stat aşa. Cel de-al treilea soţ obişnuia să bea, chiar şi să o jignească. Au ajuns la divorţ. A patra oară, Angela Similea s-a căsătorit cu Victor Surdu. 

Cum spuneam anterior, viaţa celebrei artiste a fost marcată şi de mari încercări. Necazurile au început în 2009, când Angela Similea şi Victor Surdu nu au mai putut achita creditul la bancă, iar anul următor au fost executaţi silit. Au pierdut mai multe proprietăţi, printre care apartametul părinţilor artistei. Şi un necaz nu vine niciodată singur. Victor Surdu a pierdut lupta cu o boală necruţătoare (cancer pancreatic) în aprilie 2011, iar artista a rămas văduvă, scrie click.ro. 

Angela Similea se mândreşte acum cu fiul ei şi cu nepoţii săi. Sorin este stabilit în SUA şi are doi copii, pe Grace şi pe Jan Christian. Acesta are o situaţie materială excelentă, fiind angajat în divizia IT a unei companii cu renume. El a câştigat întotdeauna bine, după cum a povestit chiar celebra sa mamă. „La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii. Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârşitul anului. Imens. Mi se pare imens”

Un nou număr OK! menit să te delecteze în zilele însorite de vară. Fie că mergi cu noi în vacanţă sau descoperi poveştile vedetelor pentru a te delecta, îţi garantăm că merită.

Foto: Click, Facebook

Modifică Setările