News

Viaţa ca fiică a Dianei Ross. Tracee Ellis Ross se confesează

Viaţa ca fiică a Dianei Ross. Tracee Ellis Ross se confesează

Actriţa şi cântăreaţa de 47 de ani, fiica Dianei Ross şi a producătorului muzical Robert Ellis Silberstein, a povestit despre ce fel de părinte este celebra sa mamă

"Sunt mai mult decât răsfăţată cu iubire. Pentru că mama mea este mamă înainte de toate şi orice. A transmis tututor celor cinci copii ai săi ideea că esenţa vieţii este familia. La fel şi visele tale, pe care trebuie să le urmăreşti fără să te temi de opreliştile pe care ţi le pun în cale cei mai mari decât tine", a spus Tracee într-un interviu recent.

"Mama glumea adesea, zicându-ne: Eu vă pun un acoperiş deasupra capului, vă dau să mâncaţi, dar restul banilor îi cheltui pe mine. Glumea ca să ştim valoarea banului, de fapt, şi că nu totul ni se cuvine. Sunt adesea întrebată cum a fost să cresc în umbra ei. În îmbrăţişarea ei mai degrabă, aş zice. Sunt foarte conştientă de faptul că viaţa mea a fost şi este unică şi extraordinară datorită ei. Am crescut într-o casă superbă, am fost pictată de Andy Warhol, am călătorit mult, am locuit la Paris şi în Elveţia. Lucrurile astea nu sunt normale, sunt extraordinare şi pentru asta sunt extrem de recunoscătoare. Dar mama m-a ajutat în acelaşi timp şi să rămân cu picioarele pe pământ. E adevărat că au fost şi momente deranjante: oamenii se uită câteodată cu lupa la tine, te judecă. Dar în timp, m-am obişnuit cu asta. Şi de-asta am devenit mai ambiţioasă şi am învăţat cât am putut de multe despre actorie, pentru a-mi face meseria cât pot eu de bine. Cât despre muzică, aici provocarea a fost mai mare. Mama e un icon al muzicii, iar eu mi-am dorit mereu să cânt, dar am tot amânat, pentru că îmi era frică de comparaţiile cu ea, dar şi de felul în care eu însămi mă voi judeca. Asta până când mi-am descoperit propria voce şi personalitate în muzică", a mai spus Tracee, al cărei nou film, The High Note, se lansează pe 24 septembrie.

În vârstă de 76 de ani, Diana Ross a trecut prin două căsnicii. După relaţia cu CEO-ul Motown, Berry Gordy, cu care a făcut un copil, pe fiica Rhonda, Diana s-a măritat cu Robert Ellis Silberstein - pe când era încă însărcinată cu Rhonda. Ulterior, Diana i-a dăruit două fiice şi lui Silberstein - pe Tracee şi pe Chudney (foto sus, cu cele trei fiice). Cei doi au divorţat, însă, în 1977. Opt ani mai târziu s-a căsătorit cu magnatul norvegian Arne Naess Jr., cu care a făcut doi băieţi. Şi acest mariaj s-a încheiat, însă, în 2000.

Foto: Instagram

 

 

Comentarii

Modifică Setările