Vedete

Viaţa celebrei Kylie Minogue după ce a învins cancerul. Ce bine arată la 52 de ani

Viaţa celebrei Kylie Minogue după ce a învins cancerul. Ce bine arată la 52 de ani camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Are 52 de ani acum şi este o învingătoare! Poate mulţi nu ştiu prin ce episod dramatic a trecut artista! A fost diagnosticată cu cancer!

Recent, Kylie Minogue a împlinit o frumoasă vârstă. A trăit o mulţime de experienţe până la 52 de ani, unele plăcute, altele mai puţin plăcute. Dintre cele dureroase şi neplăcute este momentul când a aflat că are cancer.

Artista de bucură acum de un succes pe plan profesional, dar nu i-a fost deloc uşor când a aflat verdictul medicilor: cancer la sân. Pe atunci avea doar 37 de ani, aşadar, o viaţă întreagă în faţă. Acum, la aproximativ 15 ani de când a învins cancerul, Kylie spune că a reuşit să facă faţă acestei boli punându-se mai presus de orice, ceea ce nu făcuse până atunci. ”Cineva mi-a spus pe atunci că e timpul să fiu egoistă, şi să mă preţuiesc mai mult ca oricând”.

Ea şi-a spus povestea în diferite interviuri, cum a fost iniţial diagnosticată greşit. 

"Ascultaţi-mă cu atenţie. Asta este oportunitatea mea să spun ceva ce nu am spus până acum. Iniţial, am fost diagnosticată greşit. Mesajul meu pentru voi toţi este să consultaţi mai mulţi medici. Doar pentru că poartă un halat alb şi ţin în mână diverse ustensile, nu înseamnă că au şi dreptate. Dacă aveţi îndoieli, mergeţi din nou la control. Am un respect enorm pentru profesia de medic şi pentru toţi cei care m-au ajutat să îmi revin. Sunt pe mâini bune acum. Cu toate acestea, diagnosticul meu iniţial a fost că eram bine şi că nu aveam de ce să-mi fac griji. Câteva săptămâni mai târziu îmi era clar că nu eram ok. Diagnosticarea timpurie şi tratamentul prompt sunt şansa femeilor diagnosticate cu cancer la sân."

Foto: Profimedia

Modifică Setările