News

Viaţa de roman a Lisei Marie Presley: patru mariaje şi patru copii. Care a fost ultima ei conversaţie cu Elvis

Viaţa de roman a Lisei Marie Presley: patru mariaje şi patru copii. Care a fost ultima ei conversaţie cu Elvis camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Lisa Marie Presley este singurul copil al regelui Elvis Presley şi a actriţei Priscilla Presley. Lisa are acum 52 de ani şi este unica moştenitoare a imperiului faimosului artist. Deşi a lansat doar trei albume de studio în cariera sa, Lisa nu a ieşit niciodată din lumina reflectoarelor.

Ca multe alte vedete, Lisa a fost membră a Bisericii Scientologice. Ea a ajuns să facă parte din acest cult în 1977, la insistenţele mamei ei, Priscilla. Lisa s-a ales atunci şi cu un premiu pentru că ajuta copiii cu dificultăţi de învăţare din Statele Unite. A părăsit Biserica Scientologică în 2016, asta în timp ce mama şi fiica ei sunt încă membre.

Lisa Presley are patru copii, o fată, Riley Keough, şi un băiat, Benjamin Keough, cu fostul ei soţ, Danny Keough, şi gemenii Harper Vivienne Ann şi Finley Aaron Love, al căror tată este al patrulea soţ al Lisei, Michael Lockwood.

Danny Keough şi Lisa şi-au unit destinele în 1988 şi au avut doi copii. Căsătoria a durat până în 1994, când Lisa a început să se întâlnească cu Michael Jackson.

Relaţia lor a fost mai mult decât interesantă pentru tabloide. Povestea dintre Regele Pop şi fiica lui Elvis nu a durat mult. Ei au divorţat în 1996, dar despre idila lor au apărut multe speculaţii.

Mulţi au susţinut că mariajul dintre Michael Jackson şi Lisa Marie Presley nu s-a consumat niciodată, ci a servit doar pentru a calma acuzaţiile de pedofilile care planau asupra  lui Michael.

În emisiunea lui „Oprah Winfrey”, ea a spus că legătura lor a fost una normală, asta până când Regele muzicii pop a început să folosească mai multe substanţe ilegale.

Presley a fost singură câţiva ani după Jackson, până în 2004, când a devenit iubita lui Nicolas Cage, iar mai apoi soţia lui. Căsătoria lor a durat doar doi ani.

Cântăreaţa nu a pierdut timpul. S-a căsătorit cu în acelaşi an cu muzicianul Michael Lockwood, cu care a şi avut cel mai lung lung mariaj. Au fost împreună zece ani.

Lockwood a declarat că nu a ştiut ce semnează atunci când, la un an dupa nuntă, i s-a înmnat un contract în care se specifica faptul că nu are dreptul să ceară Lisei un ajutor financiar în caz de divorţ. De aceea, lupta pe avere a fost una acerbă.

 

Ultima conversaţie cu Elvis

Elvis Presley a murit în urma unui atac de cord la 16 august 1977. El a fost găsit pe podeaua băii de către iubita sa de atunci, Ginger Alden. Lisa Marie Presley avea nouă ani. A vorbit cu tatăl ei pentru ultima dată dimineaţa devreme, chiar în ziua în care a murit. Elvis a văzut că Lisa era trează şi a sfătuit-o să doarmă. Era 4 dimineaţa. "M-a sărutat şi a plecat", a spus Lisa, adăugând că aceasta a fost ultima dată când l-a văzut.


 

Comentarii

Modifică Setările