News

Viaţa lui Britney Spears

de admin

„Cine e Britney Spears” e o întrebare care pare lipsită de sens. Cine nu ştie că este senzaţia pop a anilor ’90, care-a avut o relaţie în adolescenţă cu Justin Timberlake, apoi o perioadă zbuciumată de faimă copleşitoare, ajungând măritată de două ori, depresivă, rasă în cap, cu doi copii, revenind acum la echilibru profesional, dar nu şi personal? Căci Britney tocmai ne-a dovedit că nu poate ţine o relaţie prea mult timp…

Britney Jean Spears s-a născut pe 2 decembrie 1981 şi-a fost crescută în Kentwood, Louisiana. Debutul ei ca artist a început de mică, mai exact cu faimosul show “The All Nw Mickey Mouse Club”, pe când avea doar 11 ani. Acolo s-a şi cunoscut cu vedetele timpului ei, precum Christina Aguilera, Ryan Gosling, Justin Timberlake etc. Prin urmare, viaţa lui Britney Spears a început să fie în lumina reflectoarelor de timpuriu, urmând ca în ianuarie 1999 să înnebunească pur şi simplu adolescenţii puberi cu hitul internaţional “Baby One More Time”. Ce mai, şi noi dansam în casă sau la şcoală imitând-o pe tânăra Brit, care pe atunci avea 18 ani.

Fiind una din cele mai de succes şi controversate performanţe solo din muzica pop din ultimii 20 de ani, ne este clar că viaţa lui Britney Spears este una foarte piperată şi palpitantă. În timp ce cariera sa o făcea tot mai celebră, datorită albumului Baby One More Time (ajuns no.1 în Billboard 200, cu 22 milioane copii vândute), Brit aluneca pe panta senzualităţii şi a indecenţei, cum urmau să facă şi colega de breaslă, Christina Aguilera. Care era şi rivala, de altfel!

Chiar din anul ei de debut, 1999, viaţa lui Britney Spears se schimba la viteză meteorică: a câştigat trei premii Billboard, urmând ca în 2000, să spargă iarăşi gheaţa cu “Ooops! I Did It Again”, ajuns instant pe locul 1 în topuri. Acum începe şi relaţia cu Justin Timberlake, care pe-atunci făcea parte din grupul N’Sync.

Evident, presa, faima şi atenţia primită au convins-o să adopte o imagine mult mai sexy. Ea, virginala Britney Spears, făcea furori cu îmbrăcămintea sumară şi melodii hot precum “I’m a Slave 4 U”, pe care a interpretat-o cu un piton albinos în jurul gâtului, la MTV Video Music Awards. Tot în 2001, apare şi în filmul Crossroads, un eşec artistic, dar un succes comercial. Ce-a urmat în viaţa lui Britney Spears? Sărutul controvrsat cu Madonna, împărtăşit şi de Christina Aguilera, pe scena MTV VMA, în 2003. Urmează şi albumul In the Zone, care a conţinut hitul “Toxic”, ce i-a adus primul premiu Grammy.

Viaţa personală a lui Britney Spears: două mariaje, doi copii şi relaţii eşuate

Din păcate, blonda rebelă a clacat pe plan personal. În 2004, aflam că anulează mariajul de 2 zile cu Jason Alexander, prietenul ei din copilărie, pentru a se căsători pe 18 septembrie cu Kevin Federline, dansator de profesie, a cărui iubită era însărcinată cu copilul lui, pentru a doua oară! Nu a contat, căci Britney a rămas căsătorită cu Kevin timp de 3 ani, având şi doi copii împreună, Jayden şi Sean. După divorţul lor datorat diferenţelor ireconciliabile, viaţa lui Britney Spears a luat-o pe o pantă descendetă, presărată cu ieşiri în club, alcool, apoi vizite dese la centre de dezintoxicare şi momentul în care am văzut-o pe divă tunsă zero. Evident, soţul ei înstrăinat se lupta să capete custodia fiilor lor, profitând de declinul psihic al lui Britney, însă asta nu a făcut decât să o convingă pe artista noastră să reia activitatea muzicală, spre bucuria fanilor.

Adevărata revenire după criza din viaţa personală a lui Britney Spears a venit, însă, abia mai târziu, dar cu acelaşi succes ca altădată. “Womanizer”, “Circus”, „Piece of Me” au fost hituri bine primite de public. În sfârşit, cariera ei lua iar avânt, în timp ce relaţia cu fostul ei soţ se detensiona tot mai mult, ajungând să crească copiii fără probleme.

Viaţa lui Britney Spears de astăzi, este, încă, una controversată. Cu toate că are concerte peste concerte şi o linie de lenjerie intimă lansată de ea şi rolul de jurat în show-ul X Factor, diva pop de 33 de ani suferă în continuare pe plan amoros, bifând o logodnă de doi ani, o relaţie cu un Dave necunoscut care-a înşelat-o şi, recent, o frumoasă relaţie de 8 luni ce părea că o va duce iar la altar, dar pe care a decis să o încheie fără comentarii. Ce mai urmează? Vom vedea.

Modifică Setările