Red Carpet

Viaţa lui Whitney Houston, povestită într-un film

Viaţa lui Whitney Houston, povestită într-un film

A fost una dintre cele mai mari voci, dar a murit la 48 de ani. Whitney Houston a fost găsită înecată în cadă, după ce consumase un cocktail cu cocaină şi alte substanţe.

Un film despre viaţa cântăreţei se pregăteşte acum la Hollywood asta, după ce moştenitorii divei şi-au dat actordul.

Filmul "I Wanna Dance With Somebody" va fi coprodus de scenaristul neozeelandez Anthony McCarten, care a scris deja şi scenariul noii producţii, potrivit site-ului deadline.com. Anthony McCarten, în vârstă de 58 de ani, a avut mare succes cu o serie de producţii recente, toate fiind pelicule biografice - "The Theory of Everything" (2014), "Darkest Hour" (2017), "Bohemian Rhapsody" (2018) şi "The Two Popes" (2019).

Producţia va scoate la suprafaţă multe dintre poveştile pe care Whitney Houston le-a trăit în spatele cortinei, asta după ce viaţa ei ascunsă a fost prezentată publicului în mai multe documentare.  "Whitney" a redat mărturii ale unor persoane care afirmau că artista a fost agresată sexual în tinereţe de o verişoară. Al doilea documentar, "Whitney: Can I Be Me", evoca relaţia amoroasă a cântăreţei cu o altă femeie, Robyn Crawford.

"Ştiu că povestea lui Whitney Houston nu a fost încă spusă în totalitate", a declarat Clive Davis. Celebrul producător muzical a precizat că scenariul noii producţii va fi "fără tabuuri" şi "bogat muzical".

Modifică Setările