News

Viaţa personală a lui Screech. Însurat o dată, a pierdut un copil şi a fost arestat alături de ultima iubită, într-un bar

Viaţa personală a lui Screech. Însurat o dată, a pierdut un copil şi a fost arestat alături de ultima iubită, într-un bar camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Starul unei generaţii a murit prea repede şi prea brusc, la doar 44 de ani.

Actorul Dustin Diamond, cel care l-a interpretat pe tocilarul Screech Powers în serialul Salvaţi de clopoţel, a murit, ieri, după ce a fost diagnosticat în urmă cu o lună cu cancer la plămâni în stadiul terminal.

Actorul care a a avut o existenţă agitată şi dezechilibrată după încheierea serialului pentru adolescenţi (a fost chiar şi arestat pentru comportament violent într-un bar şi a stat trei luni la închisoare) lasă în urmă un tată îndurerat şi o iubită care i-a stat alături până în ultimele clipe. Mama actorului a fost, la rândul ei, o victimă a acestei boli, murind din cauza cancerului la sân.

Cea mai recentă relaţie amoroasă a lui Diamond a fost cu Amanda Schutz, proprietara unui companii care închiriază clovni pentru petrecerile pentru copii. Cei doi au fost chiar şi logodiţi, în 2014, şi au început să iasă împreună după au descoperit că au o pasiune comună: stand-up comedy.

Aceasta este a doua relaţie cunoscută a starului, după cea îndelungată cu Jennifer Misner, cu care Dustin s-a căsătorit în 2009 şi a divorţat patru ani mai târziu. În timpul relaţiei lor, în anul 2004, Misner a rămas însărcinată cu Diamond, însă a pierdut copilul. Fosta soţie a actorului lucrează, în prezent, pentru lanţul de hoteluri Holiday Inn Express.

Prima iubită a actorului, pe numele ei Beth Musolff, cu care acesta a avut o relaţie între 2002 şi 2005, povestea, în trecut, că actorul obişnuia să aibă ieşiri paranoice, având mereu un cuţit la el, de frică să nu fie atacat. Din păcate, acest comportament violent al actorului a cauzat arestarea lui din 2014, alături de ultima lui iubită, Amanda, după ce Dustin a înjunghiat un bărbat într-un bar.

O viaţă turbulentă a unui fost copil-star, al cărui sfârşit a fost unul tragic.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările