News

Viaţa starurilor bate filmul! Conspiraţii ridicole care pot fi adevărate

Viaţa starurilor bate filmul! Conspiraţii ridicole care pot fi adevărate

Circulă numeroase teorii legate de viaţa personală a celebrităţilor, iar unele dintre ele chiar au un sâmbure de adevăr. Aşadar sunt sau nu reale?

Soţiile lui Tom Cruise

Circulă zvonuri cu privire la un casting pe care biserica Scientologică l-ar ţine de fiecare dată când actorul îşi doreşte o nevastă. Candidatele la acest “post” trec printr-o serie de teste, după care una singură rămâne de luat în calcul. Câştigătoarea trebuie apoi să semneze un contract de câteva milioane de dolari (la care se adaugă un bonus consistent în cazul în care individa acceptă să-i facă lui Cruise şi un copil), pe o durată de 4 ani. Dacă stăm să ne gândim bine, fix atât au durat toate cele trei căsnicii ale lui Tom, cu Nicole Kidman, Mimi Rogers şi Katie Holmes.

Mimi Rogers, Nicole Kidman, Katie Holmes - fostele soţii ale lui Tom Cruise

Toate aceste ipoteze sunt confirmate de actriţa Nazanin Boniadi, care n-a primit decât rolul de iubită şi n-a ajuns niciodată în stadiul de a se prezenta pe covorul roşu ca soţie a superstatului. Dar de ce ar avea actorul nevoie de ajutor în găsirea perechii? E posibil să fie un homosexual care să nu-şi dorească expunerea publică şi, la fel de bine, poate fi vorba despre o practică a bisericii din care Tom face parte şi pe care el o acceptă bucuros.