News

Vica Blochina se mărită cu un fiu de preşedinte

Vica Blochina se mărită cu un fiu de preşedinte

Fosta mare iubire a selecţionerului Victor Piţurcă şi-a refăcut viaţa alături de un bărbat la fel de cunoscut, care vrea s-o ducă la altar.

După ani în care Vica Blochina s-a războit în instanţă cu fostul ei iubit pentru recunoaşterea paternităţii fiului lor, Edan, dar şi pentru stabilirea pensiei alimentare, fosta balerină de origine lituaniană şi-a găsit, în sfârşit, liniştea şi fericirea în braţele altui bărbat.

Vica şi fiul ei, Edan.

Este vorba despre Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicoo Moldova, Petru Lucinschi, alături de care trăieşte o poveste pasională de iubire şi care tocmai a cerut-o de soţie.

După ce au apărut zvonuri că s-ar muta definitiv din România, vedeta a dat vestea cea mare. Vica Blochina a primit inelul de logodnă la Sinaia, în atmosfera elegantă de la Palatul Peleş. De altfel, Vica a şi postat pe contui ei de socializare o fotografie cu inelul pe care l-a primit.

"Da!" a scris ea în dreptul fotografiei, care a creat isterie printre folowerii ei.

Aşa arată inelul de logodnă de la Petru Lucinschi.

Să ne amintim, însă, că viitorul soţ al Vicăi Blochina a fost implicat într-un proces împreună cu ginerele lui Traian Băsescu, Radu Pricop. Acesta şi Pricop au fost trimişi în judecată în 2015 în dosarul şantajării omului de afaceri Alexandru Horpoş. Procurorii l-au acuzat pe fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova a fost acuzat de şantaj, trafic de influenţă, fals în declaraţii şi instigare la fals intelectual, după ce i-a solicitat lui Horpoş 4 milioane de euro pentru a-şi retrage o plângere la DIICOT.

Sergiu Lucinschi
Modifică Setările