News

Vica Blochina şi-a fracturat piciorul. Anunţul făcut de medici

Vica Blochina şi-a fracturat piciorul. Anunţul făcut de medici

Vica Blochina şi-a rupt piciorul. Frumoasa blondă a postat câteva imagini pe Instagram în care apare cu piciorul fracturat.

Vica va ajunge în curând şi pe masa de operaţie, pentru că, după câte se pare, medicii cred că intervenţia chirurgicală este iminentă.

Vica trage din greu pentru a se menţine în formă, dar asta o costă mai mult decât trebuie.

“Sunt un om masochist cu corpul şi cu sufletul meu. Am nevoie tot timpul de reguli în viaţa mea, ambiţia şi disciplina mă caracterizează. Fac foarte mult sport, dacă aş putea aş face asta zilnic. Alerg zilnic pe 1000 de scări, sar coarda, fac abdomene’’, spune Vica pentru OK!

Frumoasa blondă are şi perioade când renunţă la carbohidraţi. “În general, ciugulesc, iar seara nu mănânc nimic. Dulciuri nu mănânc decât foarte rar, nu prea îmi plac, eu sunt cu fast food-ul. Am slăbit pentru că alerg foarte mult şi fac multe tratamente corporale, masaje. Mi-aş dori să fiu o aşchie, dar nu sunt, aşa sunt eu, cu formele mele imperfecte. Am o celulită care nu deranjează, pentru că stă carnea bine pe mine. E greu să ai 40 de ani, trebuie să faci foarte multe eforturi'', mărturisea ea pentru OK!