News

Victor Ponta, absent la serbarea fiicei sale, Irina

Victor Ponta, absent la serbarea fiicei sale, Irina

În ziua moţiunii de cenzură, fetiţa premierului român a terminat clasa I cu diplomă şi coroniţă şi a interpretat, în cadrul serbării de sfârşit de an, rolul de... căpcăun. Uite cum arată Irina la terminarea primului an de şcoală.

Victor Ponta dă cel mai important examen din ultimele luni, soarta Guvernului pe care îl conduce fiind dezbătută azi în Parlament.

În aceeaşi zi, fiica sa, Irina, sărbătoreşte încheierea primului an de şcoală, aducând acasă premiul I cu coroniţă şi o diplomă pentru cea mai bună elevă la un concurs de ortografie în limba engleză. O performanţă pe care celebrul său tată a aplaudat-o, momentan, doar virtual.

„Îmi pare foarte foarte foarte rău că azi nu am putut fi prezent la serbarea Irinei! Dar sunt extrem de mândru de ea (ca si de Andrei - împreună ei sunt cea mai importantă realizare a vieţii mele)!“, a scris premierul pe contul său de Facebook.

Tot de la premier, aflăm că fiica sa a interpretat, în cadrul serbării de final de an, rolul... căpcăunului. Să fi exersat acasă cu tatăl ei?

Foto: pagina oficială

Modifică Setările