News

Victor Ponta s-a operat în Turcia

Victor Ponta s-a operat în Turcia

După ce a acuzat dureri la nivelul genunchiului stâng, după un meci de baschet, premierul român a ajuns pe masa de operaţie. Dar nu în România, ci în Turcia. Iată care este starea lui de sănătate în acest moment.

Premierul României a ales o clinică din străinătate pentru a se opera la genunchi. Iniţial, Ponta trebuia să se opereze în România, însă în ultimul moment a ales să se opereze la o clinică din Turcia, specializată în astfel de probleme.

Recent, Victor Ponta a apărut în spaţiul public şchiopătând, ca urma a unei accidentări la baschet. Leziunea a fost agravată şi de faptul că premierul are o greutate peste limita normală pentru înălţimea sa.

După intervenţia chirurgicală, acesta a ţinut să transmită un mesaj via Facebook:

„Mulţumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pt mine - operaţia a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în decembrie voi putea face sport din nou. Mulţumiri speciale Doctorului Ionuţ Codorean, care a fost lângă mine şi mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români - aici însă am ceva ce era imposibil acasă - linişte şi odihnă)! Vreau să-i asigur şi pe cei care «se bucură» de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos şi mai puternic!“, a scris Victor Ponta pe pagina lui de socializare.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările