Vedete

Victor Rebengiuc a fost infectat cu coronavirus la 87 de ani. Ce simptome a avut şi cum s-a vindecat

Victor Rebengiuc a fost infectat cu coronavirus la 87 de ani. Ce simptome a avut şi cum s-a vindecat camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

La 87 de a fost infectat cu coronavirus! Actor Victor Rebengiuc a mărturisit că a fost testat pozitiv cu noul virus, aproximativ 14 zile a stat închis în casă. Ce au spus medicii despre starea lui, ce tratament a primit? A dezvăluit totul şi a avut un sfat pentru toţi!

În vârstă de 87 de ani, Victor Rebengiuc a dezvăluit că a trecut uşor prin boală, nu a avut nevoie de internare, dar două săptămâni a stat în autoizolare la domiciliu şi a urmat tratamentul prescris.

Actorul a mai amintit că nu şi-a dat încă seama cum s-a infectat, mai ales că a respectat toate măsurile de protecţie. 

„Mască port toată ziua, doar aici, acasă nu port şi nu mă deranjează, n-am deloc niciun fel de impresie neplăcută în legătură cu masca, m-am obişnuit. Port masca şi respect măsurile de securitate care s-au luat. Şi cu toate acestea, am fost şi eu infectat şi am stat două săptămâni în carantină. Asta este boala, este un pericol. Nu ştiu ce se întâmplă. N-am avut o formă gravă, am avut foarte puţin, n-am avut simptome ale bolii. Am stat două săptămâni cuminte în casă, aici, închis, am urmat un tratament care mi-a fost prescris şi gata!”, a povestit Victor Rebengiuc la Digi. 

Actorul de 87 de ani a povestit râzând că toată această situaţie l-a învăţat ceva: „Să mai stau pe acasă, să nu plec în lume, să mă sui în troleibuze aglomerate şi-n metrouri. Asta m-a învăţat”, a spus Victor Rebengiuc. „Bine, dar eu ştiam asta dinainte. Dar nu ştiu cum s-a putut întâmpla chestia asta, nu-mi dau seama”, a adăugat actorul.

Modifică Setările