Vedete

Victor Rebengiuc s-a vaccinat anti-covid: "Ne-au făcut analize de dimineaţa până seara"

Victor Rebengiuc s-a vaccinat anti-covid: "Ne-au făcut analize de dimineaţa până seara"

Victor Rebengiuc s-a vaccinat chiar dacă a fost bolnav de covid. Actorul recunoaşte că şi până acum făcea toamna un vaccin antigripal.

 

“Şi prima doză şi pe a doua le-am făcut cu Pfizer. Nu am avut nimic împotriva vaccinului, chiar aşteptam să apară un vaccin care să ne apere într-un fel, să ne dea o siguranţă. Nu am negat coronavirusul niciodată, pentru că nu mă duce mintea la aşa ceva – să pot să neg o realitate. Cu multă bucurie am făcut vaccinul şi nu s-a întâmplat nimic. Şi fac vaccinuri. De obicei, fac în fiecare toamnă un vaccin antigripal”, a spus Rebengiuc la Prima TV.

 Actorul crede că a avut noroc pentru că forma de covid făcută nu a fost gravă, iar cele două săptămâni petrecute în casă i-au prins bine.

“Din fericire, nu a fost grav. L-am luat din pripă, din prima zi când am avut temperatură şi diaree. Ştiam că astea sunt nişte simptome. Am mers cu nevastă-mea (Mariana Mihuţ, n.r.), la spital, ne-au făcut analize de dimineaţa până seara, noaptea târziu ne-am întors acasă cu ordinul să stăm în casă două săptămâni. Am stat cu plăcere. Mie îmi place să stau acasă. Nu am simţit nevoia de libertate, să merg să stau la terase”.

 

Modifică Setările