Vedete

Victoria Beckam, nostalgică după anii din Spice Girls. A publicat o fotografie rară, când se îmbrăcaseră în salvamari Baywatch

Victoria Beckam, nostalgică după anii din Spice Girls. A publicat o fotografie rară, când se îmbrăcaseră în salvamari Baywatch camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Victoria Beckam a sărbătorit Ziua Internaţională a Oceanelor postând o fotografie cu ea şi fostele colege din Spice Girls tinere şi îmbrăcate în celebrele costume de baie roşii din serialul de mega succes Baywatch.

Expertă în modă şi stil, supranumită şi Posh Spice, adică cea mai sofisticată dintre toate, ne dovedeşte că nu s-a schimbat prea mult faţă de acum 25 de ani.

Trupa era formată din Victoria, Mel C, Emma Bunton, Geri Halliwell şi Mel B. La vremea aceea şi Baywatch făcea furori, fiind unul dintre cele mai bine cotate seriale atunci. Fetele au pozat aşadar în costume de salvamari, iar fotografia a fost dată publicităţii acum, ca o amintire a vremurilor bune, de către Victoria Beckam.

Iată ce a scris soţia lui Beckam în descrierea pozei: ”La mulţi ani de Ziua Oceanelor. Am atâtea amintiri frumoase lângă ocean. Dar acesta ”spicy” este unul dintre preferatele mele.” Şi le-a etichetat pe fostele sale colege.

Primul lor album, intitulat Spice s-a vândut în peste 23 de milioane de exemplare în întreaga lume, devenind cel mai bine vândut album al unei formaţii exclusiv feminină din lume.

”Wannabe”, prima lor piesă, a stat în clasamentele britanice pe locul întâi timp de şapte săptămâni şi a ajutat trupa să se lanseze pe plan internaţional. Spice Girls a avut vânzări de peste 55 de milioane de discuri în întreaga lume, cu numai trei albume (primele două fiind cu Geri Haliwell), devenind astfel grupul muzical, alcătuit numai din fete, cu cele mai mari vânzari încasate la nivel internaţional.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările