News

Victoria Beckham a vorbit despre divorţ: „Încerc să fiu o soţie perfectă“

Victoria Beckham a vorbit despre divorţ: „Încerc să fiu o soţie perfectă“

La începutul acestei luni, în presă au apărut din nou informaţii potrivit cărora David şi Victoria Beckham ar urma să se despartă, după 19 ani de căsnicie. Chiar dacă au spus de nenumărate ori că zvonurile privind divorţul sunt false, fosta componentă a trupei Spice Girls a vorbit din nou despre acest lucru. Victoria Beckham a negat că va divorţa de soţul ei Prezentă la New York la Gala Forbes, vedeta în vârstă de 44 de ani a vorbit foarte frumos despre David Beckham, afirmând că acesta este un soţ incredibil şi un tată devotat, care îşi duce copiii la şcoală şi care găteşte pentru întreaga familie: „Soţul meu mă ajută foarte mult. Facem la fel de multe lucruri pentru familie, ne completăm reciproc“.

Întrebată cum reuşeşte să se împartă între familie şi viaţa profesională, Victoria Beckham a spus că încearcă să fie cea mai bună mamă, soţia perfectă şi o bună profesionistă. „Când ajung acasă, las telefonul într-un loc şi petrec mult timp cu David şi cu copiii. Se întâmplă însă să trebuiască să mai trimit anumite mailuri când sunt acasă, dar mă ascund în baie când muncesc, pentru a nu mă vedea familia“, a spus Victoria.

Soţia lui David Beckham a vorbit şi despre Harper, fetiţa lor în vârstă de şase ani: „Când o iau de la şcoală, îi spun că este puternică şi că poate să facă orice. Vrea să fie inventator. Este o mică femeie puternică şi deşteaptă“.

Modifică Setările