News

Victoria Beckham, extravaganţă în cinstea fiului său, Brooklyn Beckham. Pe ce a cheltuit o mică avere!

Victoria Beckham, extravaganţă în cinstea fiului său, Brooklyn Beckham. Pe ce a cheltuit o mică avere!

Băiatul cel mare al familiei Beckham, Brooklyn, şi-a luat viaţa în propriile mâini. Are 18 ani şi s-a mutat deja departe de casă, la New York, pentru studiile universitare, părinţii lui obişnuindu-se cu greu cu ideea plecării băiatului. Aşa că nu este deloc o surpriză faptul că Victoria Beckham nu mai putea de nerăbdare să se întâlnească cu fiul ei care s-a întors la Londra pentru a petrece Crăciunul în familie.

 

Iar această ocazie memorabilă nu putea fi trecută cu vederea, ci trebuia sărbătorită cum nu se mai poate mai frumos de către fosta componentă Spice Girls. Cum altfel decât cu o sticlă de vin de lux pentru care mama Victoria a cheltuit o căciulă de bani. Cât a costat licoarea bahică cu care a fost întâmpinat adolescentul? În jurul sumei de 2.500 de lire sterline, o nimica toată pentru familia lui care are o avere de 770 de milioane de dolari.

Cum s-a ajuns la această sumă enormă? Cu un tată precum David Beckham, care a obţinut venituri de 228 milioane de dolari din fotbal şi o mamă precum Victoria care a făcut aproximativ 91 milioane de dolari din afacerea ei cu moda, plus alte venituri obţinute pe seama numelui de familie Beckham sau colaborări, o sticlă de vin de 2.500 de lire sterline este o nimica toată pe lângă cadourile scumpe pe care le poate primi Brooklyn de la părinţi.

Victoria a împărtăşit bucuria reîntâlnirii cu fiul său, cu prietenenii virtuali, distribuind pe profilul său o fotografie cu mâinile pline de tatuaje ale lui Brooklyn şi o sticlă de vin ediţie limitată, Screaming Eagle. De asemenea, Brooklyn a distribuit şi el pe contul de Instagram o fotografie asemănătoare. Este o extravagantă pentru mulţi care nu şi-ar permite să piardă atâţia bani doar pentru o sticlă de vin, dar nu şi pentru familia Beckham care sărbătoreşte un moment important. Screaming Eagle este un vin californian, iar preţul unei sticle diferă în funcţie de anul de producţie. Preţul minim este de aproximativ 2.500 de lire sterline.

Foto: Instagram

Modifică Setările