News

Victoria Beckham, invitată la cină de fiul Brooklyn. Ce relaţie frumoasă au!

Victoria Beckham, invitată la cină de fiul Brooklyn. Ce relaţie frumoasă au!

BGUK_1175593 - London, UNITED KINGDOM - Brooklyn Beckham and his mum Victoria Beckham were seen leaving Clarette Restaurant in London's Marylebone after enjoying A night out with friends. Victoria wore a long skirt and white blouse while Brooklyn went for denim jacket, jeans and white trainers. Pictured: Brooklyn Beckham, Victoria Beckham BACKGRID UK 15 MARCH 2018 UK: +44 208 344 2007 / [email protected] USA: +1 310 798 9111 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Au cea mai frumoasă relaţie mamă-fiu, iar asta include câte o ieşire în oraş pentru cină. La vârsta lui Brookyln Beckham (19), puţini sunt adolescenţii care vor să mai facă lucruri cu părinţii lor, cei mai mulţi preferând să iasă în baruri cu prietenii de aceeaşi vârstă.

Cu toate acestea, când ai o mamă atât de cochetă, cunoscută şi open-minded precum Victoria, e greu să nu vrei sa fii alături de ea în orice moment. Adesea surprins alături de mama sa, Victoria, sau de tatăl, David, Brooklyn se poate desprinde foarte geu de părinţi, chiar dacă s-a mutat la New York pentru studiile universitare. Aşa că întâlnirea cu familia este cu atât mai plăcută, având în vedere că părinţii nu s-au obişnuit încă cu ideea plecării de acasă a băiatului lor cel mare. Joi seara, Victoria (43) s-a bucurat de o ieşire alături de fiul ei care a venit la Londra pentru căteva zile. Într-un outfit creat de ea, mămică a fost preţioasă, în timp ce tânărul de 19 ani, îmbrăcat casual, o ţinea drăgăstos de mână.

Cei doi au luat cina într-un restaurant popular din Regatul Unit. Probabil că au sărbătorit Ziua Mamei cu întârziere, deoarece Brooklyn a fost în acea perioadă la New York. Adolescentul i-a adus un omagiu mamei sale tatuându-şi cuvântul "Mum" pe biceps.

Foto: Hepta, Instagram