Fashion

Victoria Beckham a purtat cea mai îndrăzneaţă rochie roşie. Decolteul de la spate a fost surprinzător!

Victoria Beckham a purtat cea mai îndrăzneaţă rochie roşie. Decolteul de la spate a fost surprinzător!

De când a trecut de la muzică la modă, Victoria Beckham este mai încrezătoare în ea şi mult mai îndrăzneaţă în ceea ce priveşte alegerile vestimentare. Se află în fruntea unui imperiu de fashion, aşa că trebuie să fie un exemplu pentru femeile de pretutindeni. Ideea e că nu renunţă în ruptul capului la pantofii cu toc înalt, pentru că îi fac picioarele să arate mult mai bine, iar mersul ei se transformă în unul de felină.

   

Ne-a tot uimit cu outfituri moderne în culori puternice, dar, de cele mai multe ori, este mult prea îmbrăcată. Aşa au crezut şi fotografii când au văzut-o pe fosta Spice Girls la cel mai recent eveniment de fashion, îmbrăcată într-o rochie de un roşu aprins până în gât şi încălţată cu o pereche de cizme şic.

Prezent miercuri la lansarea celei de-a doua colecţii a sa în colaborare cu Estee Lauder, la un magazin de lux din Dublin, Victoria a fost atracţia principală a serii. A purtat o rochie inspirată din ţinutele spaniolelor, cu multe volane şi, dacă privită din faţă părea una balană, ei bine, când s-a întors cu spatele, toată lumea a putut vedea tăietura îndrăzneaţă a rochiei fix deasupra postetiorului.

Are o talie de viespe, aşa că a profitat de acest avantaj care îi permite să poarte o astfel de rochie extravagantă. O asemenea prezenţă nu putea fi trecută cu vederea, aşa că bliţurile fotografilor au surprins-o plimbându-se prin locaţia de lux, îmbrăcată în rochia gândită chiar de Victoria şi care costă 2.803 lire sterline.

Foto: Instagram Victoria Beckham