News

Victoria şi fiul cel mare, vizită umanitară în Kenya

Victoria şi fiul cel mare, vizită umanitară în Kenya camera-retro icon Vezi galeria 20 poze

De regulă, o vedem doar la petreceri exclusiviste şi la evenimente de la Hollywood. Ei bine, de data aceasta, am avut ocazia să vedem o altă latură a fostei cântăreţe Spice Girls. Victoria, alături de fiul ei cel mare, adolescentul Brooklyn Beckham, a decis să meargă în Kenya, pentru a susţine o cauză umanitară. Victoria a mers în Kenya, în calitate de ambasador al bunăvoinţei UNAIDS Designerul de 41 de ani şi-a unit forţele cu fiul de 17 ani şi s-a înrolat în misiunea UNAIDS (Programul Naţiunilor Unite pentru HIV/SIDA), în Africa. De altfel, trebuie să precizăm că Victoria nu este la prima vizită în Africa, aceasta vizitând acest continent şi-n urmă cu doi ani, pe când a fost numită ambasador al bunăvoinţei în cadrul UNAIDS.

Revenind la vizita recentă, Victoria şi Brooklyn au ajuns miercuri în Kiambu, un oraş la nord de Nairobi. Acolo, soţia lui David Beckham a vizitat o clinică care se luptă să scadă numărul mamelor care mor atunci când nasc şi a copiilor nou-născuţi.

Acolo, Victoria a ţinut şi-un discurs în faţa mulţimii adunate, arătându-se recunoscătoare de lucrurile pe care le învaţă. ”Ne-am simţit minunat în Kenya. Am învăţat foarte multe lucruri şi am avut ocazia să întâlnim oameni cu adevărat fenomenali. Vreau să profit de ocazie pentru a spune că sunt impresionată de progresul pe care l-am făcut împreună.”, a declarat, emoţionată, Victoria.

Brooklyn s-a implicat în toate acţiunile programate în timpul acestei vizite
Brooklyn s-a implicat în toate acţiunile programate în timpul acestei vizite

Şi fiul ei, Brooklyn, a postat pe tot parcursul acestei vizite cadre emoţionante, pe contul lui de Instagram. Iată, aşadar, fotografii surprinse în timpul călătoriei lor în Kenya!