Spectacole

VIDEO Anastacia vine din nou în România. Iată delaliile

VIDEO Anastacia vine din nou în România. Iată delaliile

Cântăreaţa americană revine în ţara noastră pentru a susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 29 iunie, show-ul făcând parte din turneul mondial al artistei, „Resurrection Tour 2015“.

Admiratorii cântăreţei vor lua parte la un concert live, care va cuprinde melodiile sale de succes, dar şi piese de pe cel mai nou material discografic.

Artista a revenit pe piaţa muzicală anul trecut, odată cu lansarea celui de-al şaselea album intitulat „Resurrection”, primul single extras fiind „Stupid Little Things”.

Puţini ştiu însă cât de sugestiv este numele ultimului disc pentru Anastacia. Aceasta poate fi considerată o adevărată luptătoare, după ce în 2003 artista a fost diagnosticată cu cancer la sân. După o serie de tratamente, boala a recidivat şi mai puternic în 2013, atunci când Anastacia a fost supusă unei duble mastectomii.

Chiar dacă i s-a recomandat de către medici să se retragă definitiv de pe scenă, artista a revenit în 2014 şi a lansat albumul „Resurrection”, prin care a demonstrat tuturor că este mai puternică decât orice boală.

Printre ţările pe care artista a ales să-şi promoveze noul disc se află şi România, locul în care se bucură de o mare popularitate. Tocmai de aceea, organizatorii au decis ca biletele să fie deja puse în vânzare, iar cei care vor să o vadă pe artistă pe scena Sălii Palatului din Bucureşti îşi pot rezerva un loc începând cu 11 februarie.

Biletele sunt puse în vânzare de ieri, prin EVENTIM, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas şi online prin www.eventim.ro.

Toţi cei interesaţi pot profita de o perioadă de presale. Astfel între 11 februarie şi 10 martie 2015, cumpărătorii îşi vor putea achiziţiona biletele la preţuri speciale, care variază în funcţie de categorie, după cum urmează:

VIP – 400 lei

Cat.I – 350 lei

Cat.II – 300 lei

Cat.III – 200 lei

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările