TV

VIDEO Antena 1 l-a dat în judecată pe Mihai Bendeac. Vezi reacţia lui

VIDEO Antena 1 l-a dat în judecată pe Mihai Bendeac. Vezi reacţia lui

Conflictul dintre televiziunea din Băneasa şi nonconformistul prezentator pare fără sfârşit. După ce a părăsit emisiunea „iComedy“, acesta s-a simţit prigonit de Antena 1, iar postul, la rândul său, încearcă să-şi recupereze prejudiciul.

Mihai Bendeac a decis, în octombrie 2013, să iasă din emisiunea „iComedy“, pe motiv că patronii i-au interzis să critice programele postului Antena 3 şi că avea şi o listă de nume (pe care nu a făcut-o publică) pe care nu o putea aborda în emisiune. Mai mult, el a fost oprit să aducă în emisiunea lui, ca invitat, pe Radu Banciu, dar şi să realizeze o parodie în care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu.

Plecarea intempestivă a lui Bendeac a fost considerată de Antena 1 drept o încălcare a contractului, iar schimbul de replici acide pe Facebook între Mihai Bendeac şi Mikey Hash, partenerul său la iComedy, a pus şi mai mult paie pe foc.

Tonul l-a dat Bendeac, care vorbea de „o formă de ticăloşie“ cu aluzii, dar fără nume, la Mikey Hash, fostul lui partener de la iComedy.Hash a reacţionat, acuzându-l pe Bendeac că „a lăsat echipa baltă“.

Bendeac a replicat: „Nu uita un singur lucru: ai acceptat ceva ce eu am refuzat, profesional, să fac.“

Anul acesta, Bendeac a revenit la Prima TV, post la care a realizat o emisiune de 30 de minute, „Jurnalului unui burlac“.

Vara aceasta, Bendeac a fost în discuţii şi cu Pro TV pentru un rol de jurat în cadrul show-ului „Românii au talent“. Negocierile, însă, au fost sistate, după ce Antena 1 ar fi trimis la Pro TV unele notificări, susţine Bendeac.

„La Prima TV, am primit notificarea chiar în ziua în care eu trebuia să intru pe post. Cu sume, cu despăgubiri de milioane. L-am întrebat şi pe Cristi Burci, s-a consultat cu avocaţii şi a decis să intre. Pro TV, fiind parte a unei companii internaţionale, este mai precaut, mai ales că vorbim de un show internaţional. Nu riscă să ajungă în situaţia să nu difuzeze emisiunea“, a declarat la acea vreme Mihai Bendeac.

Conducerea Antenei 1 a decis să nu lase lucrurile aşa şi a înaintat la Tribunalul Bucureşti un dosar împotriva lui Bendeac, prin care îi cere daune pentru încălcarea drepturilor contractuale.

În replică, Mihai a postat pe Facebook un clip în stilul său caracteristic.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Mihai Bendeac, făcut KO de Antena 1?

TV

Mihai Bendeac, făcut KO de Antena 1?

În scandalul legat de rezilierea contractului, trustul Intact pare să-i fi dat actorului lovitura de graţie: îi cere 1.300.000 € daune, plus interdicţia de-a mai realiza emisiuni de televiziune până la finalizarea procesului.

Carmen Brumă, prima dată în costum de baie, după ce a născut

News

Carmen Brumă, prima dată în costum de baie, după ce a născut

A devenit mămică în urmă cu doar 3 luni, dar pe trupul ei n-a rămas nicio urmă că ar fi fost însărcinată. Iată ce siluetă poate avea o femeie, atunci când ştie cum să se îngrijească şi e atentă la dieta ei.

Carmen Brumă, la prima plimbare cu bebeluşul ei

News

Carmen Brumă, la prima plimbare cu bebeluşul ei

Deşi a născut în urmă cu doar o săptămână, tânăra mămică s-a recuperat rapid şi a ieşit deja la plimbare cu băieţelul ei, Vlad Badea Brumă. Iar tatăl micuţului, Mircea Badea, şi-a intrat şi el foarte bine în rol.

News

Mircea Badea, la cuţite cu Oreste

Cândva buni prieteni, colaboratori şi colegi de trust, cei doi prezentatori de televiziune abia se mai pot privi în ochi. Disputele personale continuă acum în spaţiul virtual, unde-şi aruncă săgeţi cu venin de câte ori au ocazia.

Conflictul dintre Badea şi Bendeac continuă

News

Conflictul dintre Badea şi Bendeac continuă

După ce prezentatorul emisiunii „În gura presei“ s-a laudat că ediţia „iComedy“ în care a apărut el a făcut audienţe mai mari decât cele cu Bendeac, actorul i-a dat imediat o replica plină de ironii.

Carmen Brumă a confirmat sarcina

News

Carmen Brumă a confirmat sarcina

Nu doar că a recunoscut că aşteaptă un copil, ci a dat şi câteva detalii privind sarcina şi cum se pregăteşte să aducă pe lume un copil sănătos. Iată şi câteva fotografii cu abdomenul vedetei.

Scandalul dintre Antena 1 şi Mihai Bendeac ia amploare

News

Scandalul dintre Antena 1 şi Mihai Bendeac ia amploare

Ca şi cum n-ar fi fost de-ajuns că a fost înlăturat din emisiunea „iComedy“, conflictul cu conducerea trustului Intact l-a lăsat şi fără rolul de jurat în show-ul „România dansează“.

Vezi cine s-a mai pozat cu Ghiţă Mureşan, după Victor Ponta

News

Vezi cine s-a mai pozat cu Ghiţă Mureşan, după Victor Ponta

După o perioadă în care am auzit tot mai puţin de fostul baschetbalist român din NBA, apar tot mai multe fotografii cu el şi cu vedete din România. Iată cine l-a vizitat chiar ieri.

Mircea Badea, atac dur la Mihai Bendeac

News

Mircea Badea, atac dur la Mihai Bendeac

Scandalul dintre Antena 1 şi fostul prezentator al emisiunii „iComedy“ continuă. Iar Mircea Badea pare să nu fi trecut peste momentul în care Bendeac l-a adus pe Radu Banciu în platou şi nici peste argumentele cu care se apără actorul.