TV

VIDEO Antena 1 l-a dat în judecată pe Mihai Bendeac. Vezi reacţia lui

VIDEO Antena 1 l-a dat în judecată pe Mihai Bendeac. Vezi reacţia lui

Conflictul dintre televiziunea din Băneasa şi nonconformistul prezentator pare fără sfârşit. După ce a părăsit emisiunea „iComedy“, acesta s-a simţit prigonit de Antena 1, iar postul, la rândul său, încearcă să-şi recupereze prejudiciul.

Mihai Bendeac a decis, în octombrie 2013, să iasă din emisiunea „iComedy“, pe motiv că patronii i-au interzis să critice programele postului Antena 3 şi că avea şi o listă de nume (pe care nu a făcut-o publică) pe care nu o putea aborda în emisiune. Mai mult, el a fost oprit să aducă în emisiunea lui, ca invitat, pe Radu Banciu, dar şi să realizeze o parodie în care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu.

Plecarea intempestivă a lui Bendeac a fost considerată de Antena 1 drept o încălcare a contractului, iar schimbul de replici acide pe Facebook între Mihai Bendeac şi Mikey Hash, partenerul său la iComedy, a pus şi mai mult paie pe foc.

Tonul l-a dat Bendeac, care vorbea de „o formă de ticăloşie“ cu aluzii, dar fără nume, la Mikey Hash, fostul lui partener de la iComedy.Hash a reacţionat, acuzându-l pe Bendeac că „a lăsat echipa baltă“.

Bendeac a replicat: „Nu uita un singur lucru: ai acceptat ceva ce eu am refuzat, profesional, să fac.“

Anul acesta, Bendeac a revenit la Prima TV, post la care a realizat o emisiune de 30 de minute, „Jurnalului unui burlac“.

Vara aceasta, Bendeac a fost în discuţii şi cu Pro TV pentru un rol de jurat în cadrul show-ului „Românii au talent“. Negocierile, însă, au fost sistate, după ce Antena 1 ar fi trimis la Pro TV unele notificări, susţine Bendeac.

„La Prima TV, am primit notificarea chiar în ziua în care eu trebuia să intru pe post. Cu sume, cu despăgubiri de milioane. L-am întrebat şi pe Cristi Burci, s-a consultat cu avocaţii şi a decis să intre. Pro TV, fiind parte a unei companii internaţionale, este mai precaut, mai ales că vorbim de un show internaţional. Nu riscă să ajungă în situaţia să nu difuzeze emisiunea“, a declarat la acea vreme Mihai Bendeac.

Conducerea Antenei 1 a decis să nu lase lucrurile aşa şi a înaintat la Tribunalul Bucureşti un dosar împotriva lui Bendeac, prin care îi cere daune pentru încălcarea drepturilor contractuale.

În replică, Mihai a postat pe Facebook un clip în stilul său caracteristic.

Foto: pagina personală