News

Video Anunţul surpriză: Chrissy Teigen şi John Legend aşteaptă al treilea copil!

Video Anunţul surpriză: Chrissy Teigen şi John Legend aşteaptă al treilea copil!

Celebrul cuplu a făcut anunţul în noul lui clip, Wild

Clipul romantic în care John Legend şi soţia lui anunţă că aşteaptă al treilea copil a fost lansat ieri - mai jos poţi vedea captura din videoclip în care se vede cum John o îmbrăţişează pe Chrissy, în timp ce ea îşi ţine mâinile pe burtica ei proeminentă. Cei doi mai au o fiică de 4 ani, Luna, şi un fiu de doi ani, Miles, care apar şi ei în filmarea de pe plajă, întregind tabloul de familie. Este un mod inedit de a transmite vestea. Practic, cei doi nu au făcut un anunţ oficial şi s-ar putea considera că totul face parte din scenariul clipului.

Dar pentru a confirma informaţia, Chrissy a pus o filmare la story pe contul ei de social media, în care ne arată mândră sarcina (foto jos).

Chiar anul trecut Chrissy spunea că îşi mai doreşte copii. Atunci, însă, ea preciza că nu vrea să se grăbească. "Voi mai aştepta câţiva ani până să încercăm din nou, pentru că cei mici te epuizează", spunea ea. Ei bine, în ciuda oboselii care vine la pachet cu bucuria de a avea copii, Chrissy şi John nu au mai avut răbdare să aştepte câţiva ani. Interesant este cum s-a întâmplat de data aceasta bucuria, pentru că cei doi au mărturisit că au avut probleme până acum şi au apelat la fertilizarea in vitro. Oare de data aceasta s-a petrecut totul pe cale naturală? Aşa s-ar explica surpriza celei de-a treia sarcini venite mult mai repede decât s-ar fi aşteptat cineva. Fanii au început deja să-i felicite pe reţelele de socializare. Urmăreşte mai jos clipul proaspăt lansat - în care, spre final, este secvenţa în care Chrissy îşi ţine mâinile pe abdomenul proeminent, iar el o îmbrăţişează. 

 

 

Comentarii

Modifică Setările