News

VIDEO Cabral a dezvăluit că, în şcoală, a fost victimă a bullying-ului: „Au fost episoade prin care am trecut”

de admin

VIDEO Cabral a dezvăluit că, în şcoală, a fost victimă a bullying-ului: „Au fost episoade prin care am trecut” camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Invitat la podcast-ul lui Mihai Bobonete, cel mai simpatic prezentator de la ProTV a vorbit despre copilărie, pasiunile sale şi despre perioada când el şi Bobonete erau gazdele show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Undeva pe malul mării, la Vama Veche, Cabral Ibacka şi Mihai Bobonete, foşti co-prezentatori ai reality show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, difuzat la Pro TV, şi prieteni buni de atunci, au realizat ultimul podcast din acest sezon din seria „Da Bravo”. Unul plin de glume caracteristice lor, situaţii hazlii, dar şi scurte momente recapitulative, unele chiar nostalgice.

Aşa am aflat, de pildă, că haiosul Cabral Ibacka, vedeta de culoare a trustului Pro, n-a fost întotdeauna plăcut de cei din jur. Dimpotrivă! În copilărie, a fost victimă a bullyingului. (minutul 13:44 pe video)

Practic, Cabral a învăţat la trei şcoli diferite din Bucureşti, dar nu pentru că ar fi fost un copil problemă, ci pentru că alţii îi făceau lui probleme, pentru că era de culoare. „Am învăţat în 111, apoi în 110 şi după aia în 96. Nu eram eu „mofturos”, de fapt nu familia noastră… La şcoala respectivă nu le convenea că eram un negru din sud. Dar eu niciodată n-am marşat pe chestia asta, că vai ce copilărie chinuită am avut, că vai ce discriminat a fost eu. Au fost episoade prin care am trecutToţi imbecilii peste care am dat m-au ajutat să fiu mai aproape de ce sunt acum. Bun, rău, cum oi fi, eu cred că m-au întărit. Mi-au rămas câteva episoade în cap, dar la care nu mă gândesc, nu fac parte din cotidianul meu.“

Este România o ţară rasistă? „Am văzut de multe ori oameni care vor să povestească despre România cum că ar fi o ţară de c***t, cum povestesc că e plin de rasism, de discriminare. Dar nu, nu e plin! Există, cum există şi în alte ţări. E clar că există şi am şi eu câteva sute de exemple, dar este irelevant, pentru că de-a lungul vieţii te întâlneşti cu milioane de oameni şi câteva sute de exemple pot fi sau nu definitorii.”

Iată ce i-a mai povestit Cabral lui Bobonete despre copilăria sa şi ce amintiri au în comun din perioada „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Modifică Setările