Lifestyle

VIDEO Ce cadou inedit a primit fetiţa Monicăi Davidescu şi a lui Aurelian Temişan la 8 ani! Iată ce reacţie a avut

VIDEO Ce cadou inedit a primit fetiţa Monicăi Davidescu şi a lui Aurelian Temişan la 8 ani! Iată ce reacţie a avut

Ieri a fost mare sărbătoare în familia celor doi actori. Fetiţa lor, Dora, a împlinit 8 ani. Uite cu ce s-au gândit s-o surprindă!

Dora este mica vedetă din casa actorilor Monica Davidescu şi Aurelian Temişan. Ba chiar ea însăşi este o mică actriţă, căci joacă deja pe scena Teatrului Excelsior. Unde mai pui că, recent, a apărut şi într-un duet alături de tatăl său, într-un spectacol dedicat memoriei lui Dan Spătaru.

Ieri a fost ziua ei şi, pentru o fetiţă care are tot ce-şi doreşte, părea greu de ales un cadou potrivit. Noroc însă că Dora le-a dat părinţilor ei un indiciu...

"Şi-a dorit Dora un pui de căţel, pentru că... "aşa mai mari avem, dar eu trebuie să am pui" şi... l-a primit de ziua ei. La mulţi ani fetiţei noastre care creşte ajutând şi respectând toate formele de viaţă!", a notat Monica Davidescu pe contul ei de socializare.

Reacţia fetiţei a fost de milioane la vederea căţeluşului.

"O astfel de reacţie şi de bucurie, văzută şi trăită în ochii copilului tău, îţi încarcă viaţa. La Mulţi Ani, Dora! 🎂🎉 Să împarţi atâta frumuseţe cât îi este sufletului menit să ducă. Te iubesc!", a scris emoţionat şi tăticul Aurelian Temişan pe pagina lui de Facebook.

Modifică Setările