News

Video. Ce spun Emilia Clarke şi Kit Harington despre scena de sex din ultimul episod Game of Thrones

Video. Ce spun Emilia Clarke şi Kit Harington despre scena de sex din ultimul episod Game of Thrones

Scena de sex avându-i ca protagonişti pe doi dintre cei mai cool actori ai serialului Game of Thrones, a fost una destul de controversată, mai ales că personajele interpretate de Emilia Clarke şi Kit Harington au fost făptaşii unui incest.

Fanii Game of Thrones au fost fie entuziasmaţi, fie îngroziţi de faptul că Jon Snow şi Daenerys Targaryen au ajuns în pat în una dintre cele mai memorabile scene din toate cele şapte sezoane ale seriei. Într-un momet atipic marca mătuşă-nepot, cei doi, curajosul John şi mama Dragonilor au ajuns într-o ipostază intimă, punând în scenă un moment incendiar de sex. Probabil că şi lor, care au fost în pielea personajelor cu pricina, le-a fost ciudat să filmeze o astfel de scenă, însă cum au văzut cei doi actori această experienţă, aflăm chiar din gura lor.

Vorbind despre relaţia dintre personajele lor, Kit Harington a spus: "Cred ca era inevitabil de la jumătatea sezonului ca Jon şi Daenerys să nu ajungă în pat". Emilia Clarke a adăugat: "Pentru noi, ca actori, este ciudat! Nu ştiu cum va decurge totul şi care vor fi reacţiile".  Kit a glumit: "Îmi place să mă uit la Dany (a râs)....Amândouă personajele ştiu că ceea ce fac este greşit şi că asta le va  cauza probleme. Dar este acel moment când simţi ceva foarte puternic pentru cineva şi reuşeşti să treci cu acel cineva pentru toate obstacolele, ca un tren în mare viteză, nu poţi opri asta."

Foto:  Captură HBO Game of Thrones

Modifică Setările