Red Carpet

VIDEO Cea mai iconică "umbră" de la MET Gala. Cu ce ţinută a şocat Kim Kardashian

de admin

VIDEO Cea mai iconică "umbră" de la MET Gala. Cu ce ţinută a şocat Kim Kardashian camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

A dat o nouă definiţie stilului all black, transformându-se în cea mai neaşteptată "văduvă negră".

E chiar ea sau e doar umbra ei? Asta s-au întrebat toţi cei care au fost în preajma covorului roşu de la MET Gala atunci când pe el a păşit Kim Kardashian. 

Sătulă, probabil, să se tot joace de-a prinţesa, regina şi alte asemenea personaje nobile, Kim Kardashian a dat-o pe negru absolut, anul acesta. Niciun sclipici, niciun zorzon, niciun machiaj dintre cele cu care ne-a obişnuit până acum. Numai faimoasele sale rotunjimi scoase în evidenţă (cum altfel?) de un outfit nebunesc creat de Balenciaga, care a înfăşurat-o în negru din cap până în picioare, asemenea unei mumii negre umblătoare.

O ţinută pe care Kim a caracterizat-o simplu: "Ce poate fi mai american decât un tricou din cap până în picioare?".

Ce este mai şocant este că outfitul nu i-a lăsat la vedere nici măcar ochii, trimiţându-ne cu gândul la o altă temă foarte discutată zilele acestea, condiţia femeilor afghane obligate să adopte din nou burka, vălul care acoperă complet faţa, inclusiv ochii.

Numai că faimoasa Kim nu ne-a lăsat să filosofăm prea mult pe marginea acestui jumpsuit neobişnuit şi care a punctat clar la capitolul "outfituri iconice" şi, după ce a defilat mai mult ghidată de cei din staff-ul său, atenţi ca aceasta să urce cu bine cele câteva trepte, a devenit brusc Cat Woman, la after party-ul organizat de Alicia Keys.

Fanii lui Kim Kardashian fuseseră în prealabil pregătiţi pentru o asemenea costumaţie, după ce diva reality show-urilor a apărut îmbrăcată în alte trei ţinute all black, la una dintre ele purtând chiar o mască din piele - care ne-a amintit de zilele în care Lady Gaga făcea un show din fiecare ieşire a sa.

FOTO: Profimedia, Instagram

Comentarii

Modifică Setările