News

VIDEO Cum a reacţionat mama lui Răzvan Ciobanu când a aflat că designerul a murit? Dezvăluiri incredibile: „Nu e de închipuit“

VIDEO Cum a reacţionat mama lui Răzvan Ciobanu când a aflat că designerul a murit? Dezvăluiri incredibile: „Nu e de închipuit“ camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Au trecut aproape două săptămâni de când Răzvan Ciobanu a murit într-un cumplit accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, însă abia acum apar detalii legate de cum au primit vestea părinţii designerului.

Prezentă în platoul emisiunii „Xtra Night Show“ de la Antena 1, avocatul familiei Ciobanu, Laura Vicol, a dezvăluit că a vorbit aproape non-stop la telefon cu părinţii lui Răzvan Ciobanu după ce designerul a murit. Aceasta a afirmat că ea i-a trimis la Bucureşti pe mama şi pe tatăl vedetei şi că este de neînchipuit cum au reacţionat aceştia când au aflat că fiul lor a murit.

„În acea dimineaţă nenorocită, când am aflat, primul meu telefon a fost către mama lui Răzvan. Efectiv urla şi plângea la telefon. Plânge şi acum. Vorbesc cu dânsa în fiecare zi. Este o mamă distrusă, sunt nişte părinţi distruşi care şi-au îngropat singurul copil. Nu există cuvinte care să descrie tragedia prin care trece această familie. Durerea incredibilă nu poate fi descrisă prin cuvinte. Degeba spun cum plângea mama lui. Nu e de închipuit“, a spus Laura Vicol.

Modifică Setările