Vedete

VIDEO Cum arată fiica Oliviei Newton-John după numeroase intervenţii chirurgicale şi exces de droguri

VIDEO Cum arată fiica Oliviei Newton-John după numeroase intervenţii chirurgicale şi exces de droguri

Chloe Rose Lattanzi este unica fiică a Oliviei, rodul căsniciei ei cu actorul Matt Lattanzi, de care s-a îndrăgostit pe când filma "Xanadu"

Din păcate, Olivia a divorţat de Matt în 1995, dar este foarte apropiată de fiica ei de 33 de ani, care i-a moştenit întru totul talentul la dans. Dovadă este că aceasta participă la emisiunea Dancing with the stars, de pe Channel Ten. "Când dansez mă simt cel mai bine. Dansul scoate toate măştile oamenilor,  îmi umple inima de pasiune şi este ca o terapie ", spune Chloe. Totodată, Chloe are o cauză puternică pentru care se alătură show-ului Dancing with the stars. "Mama a fost o eroină în aceşti ultimi ani în lupta ei cu cancerul, iar eu dansez pentru ea, ca să-i arăt cât de departe am ajuns noi două, mamă şi fiică", a declarat Chloe, pe care o vezi în filmuleţul de mai jos încălzindu-se pentru o sesiune de dans.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t forget to sttrreeeetttccch. And sparkle while you do it🤪 @channel10au #dwtsau @dancingon10

A post shared by Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial) on

Totuşi, viaţa lui Chloe nu a fost una lipsită de controverse. Şi este cât se poate de limpede că divorţul părinţilor ei pe când ea avea doar 9 ani a afectat-o profund. Foarte devreme, încă de la 18 ani, Chloe a recurs la numeroase operaţii estetice, în valoare de 500.000 de dolari, pentru care a fost foarte criticată. Mai mult, în 2013 a fost tratată pentru dependenţa ei de alcool şi cocaină. Iar în 2017, s-a mutat cu logodnicul ei, James Driskil (foto jos), în Portland, Oregon, pentru a începe un business cu... marijuana. Dar Chloe vrea să demonstreze acum că a depăşit perioada neagră cu toate problemele ei şi că este în cea mai bună formă din viaţa ei. A cochetat şi cu câteva roluri în filme de televiziune. Şi este gata să fie o aprigă concurentă în concursul Dancing with the stars.

Foto: Instagram

Modifică Setările