Lifestyle

VIDEO Cum arată Gabi Cristea (fără filtre) în costum de baie şi de ce nu a sărit în apă la "Splash! Vedete la apă"

de admin

VIDEO Cum arată Gabi Cristea (fără filtre) în costum de baie şi de ce nu a sărit în apă la "Splash! Vedete la apă" camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Silueta vedetei de televiziune nu mai e ce-a fost odată, iar teama de apă a făcut-o să rateze săritura din show-ul de la Antena 1.

Gabriela Cristea ne-a obişnuit cu felul ei îndrăzneţ de-a fi, de-a accepta provocări şi de-a nu da înapoi de la hotărârile sale. Dar iată că noul proiect propus de Antena 1, participarea sa la "Splash! Vedete la apă", i-au stârnit valuri de emoţii, dar posibil şi o traumă din trecut, care o face să fie absolut terifiată de apă.

Aceasta ar fi explicaţia pentru care nici în cele 4 zile de antrenament, nici în seara show-ului, Gabriela Cristea nu a reuşit nici măcar să se apropie de apă - deşi părea un lucru atât de simplu, la început.

Cu toată susţinerea echipei de antrenori de înot, dar şi a colegilor din platou, vedeta de televiziune a ratat, pentru prima oară, să evolueze în faţa telespectatorilor.

"Dragilor, am primit cu drag provocarea "Splash! Vedete la apă", dar până la urmă am decis să nu sar. Să fiu sănătoasă pentru familia mea este cel mai important, iar acesta a fost factorul decisiv. Unii dintre voi poate se simt dezamăgiţi, dar sunt sigură că mulţi sau cei mai mulţi, mai ales cei care sunt părinţi şi poartă responsabilitatea creşterii copiilor, mă înţeleg şi poate mai sunt şi alţii care se regăsesc în decizia mea. Doamneeee, dar ce urmeazăăăă! 🙈🧐🤗", a scris Gabi Cristea pe reţelele de socializare, după difuzarea ediţiei în care a ratat săritura.

Din păcate, fanii au putut vedea şi faptul că Gabi nu a reuşit să slăbească atât de mult cât îşi dorea sau atât de mult cât lasă să se vadă în fotografiile postate pe Instagram, cu toate dietele şi picături de slăbit despre care a tot vorbit. De data aceasta, în costum de baie şi fără filtre, Gabi a afişat o siluetă rubensiană, normală după cele două naşteri avute şi deloc de condamnat - doar că mult diferită faţă de rezultatele la care se aşteptau fanii săi.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările