Evenimente

VIDEO "De ce mi-ai dat unmatch?" O femeie dezvăluie ca a avut match cu Ben Affleck pe o aplicaţie de dating - iar contul era real! Iată dovada!

VIDEO "De ce mi-ai dat unmatch?" O femeie dezvăluie ca a avut match cu Ben Affleck pe o aplicaţie de dating - iar contul era real! Iată dovada!

Pare greu de crezut că pe o aplicaţie de dating poţi avea un match cu o celebritate - dar ea dovedeşte că este posibil, dacă te afli pe aplicaţia potrivită şi în perimetrul norocos

Nivine Jay este femeia care a dezvăluit că a avut match pe aplicaţia de dating Raya cu nimeni altul decât actorul de 48 de ani Ben  Affleck - dar a crezut că este cont fals. Aşa cum ar fi crezut orice femeie în locul ei. Aşa că următoarea mişcare a fost... să îi dea unmatch. Ce a urmat a devenit deja viral. Nivine a primit pe Instagram un video chiar de la Ben Affleck, care îi dovedeşte identitatea. În video, Ben se filmează singur şi, privind spre camera telefonului, o intreabă: "Nivine, de ce mi-ai dat unmatch? Sunt chiar eu".

 

@nivinejay

Sorry Ben 🥺🥱 ##raya ##benaffleck ##dating ##fyp

♬ original sound - Amir Yass

Nivine a postat pe contul său de TikTok întreaga întâmplare. "Mă gândesc cum a fost când am avut match cu Ben Affleck pe raya şi am crezut că este cont fake, aşa că i-am dat unmatch, apoi mi-a trimis un video pe Instagram", a scris ea. Şi a postat filmarea trimisă de actor. Mişcarea lui Nivine este privită acum şi ca o reclamă pentru Raya, considerată versiunea VIP a Tinderului. Printre cei despre care s-a scris că au avut conturi pe Raya au fost şi Demi Lovato şi Channing Tatum, după despărţirea de Jessie J.

Foto: TikTok

Comentarii

Modifică Setările