News

VIDEO Duet inedit! Vezi alături de ce artist celebru a concertat trupa VUNK!

de admin

VIDEO Duet inedit! Vezi alături de ce artist celebru a concertat trupa VUNK!

Trupa VUNK a fost aplaudată minute în şir pentru noul duet realizat cu Gabriel Dorobanţu în cadrul concertului #Prima vedere, susţinut aseară într-un pub din centrul capitalei.

La prima întâlnire din 2015 cu publicul din capitală, într-un spectacol sold-out de aproape două ore în care au cântat mult aşteptatele piese ca 1000, Aşa, şi?, Scapă-mă de ea, Pleacă sau Numai la doi, trupa VUNK a pregătit o surpriză de proporţii: un moment special împreună cu Gabriel Dorobanţu, o reinterpretare a celebrei melodii “Hai vino iar în gara noastră mică” care a înregistrat un succes răsunător.

“Piesa asta este una dintre cele mai cunoscute şi iubite din România, din ultimii 30 de ani. Este un cântec cu care am crescut, pe care îl ascultăm când abia învăţăm să cânt la chitară în clasa a doua. Îmi doream de mult timp să cânt melodia asta împreună cu Gabriel Dorobanţu şi îi mulţumesc şi acum că a avut încredere în noi şi a făcut efortul să vină în concertul nostru. Am mai cântat în alţi ani şi cu Nelu Ploieşteanu sau Mirabela Dauer, iar acesta este felul nostru de a ne arăta respectul pentru o generaţie care a facut ca muzica românească să fie mai frumoasă”, spune Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

Duetul a fost momentul serii şi a fost aplaudat de sute de oameni, minute în şir: “Absolut toată lumea cânta piesa atât de tare, încât de pe scenă abia auzeam ce cântam. Gabriel Dorobanţu a spus la final că şi pentru el a fost o bucurie şi o onoare şi se simţea cât de emoţionat era de cum a fost primit”, a adăugat Cornel Ilie.

VUNK feat Gabriel Dorobanţu - “Hai vino iar în gara noastră mică” :

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă s-a îmbunătăţit!

Veşti bune în cazul lui Gabriel Cotabiţă! Starea de sănătate a artistului s-a îmbunătăţit, după ce timp de 16 zile a stat conectat la aparate, fiind în comă indusă. În această dimineaţă, medicii de la Floreasca, spitalul în care este internat cântăreţul,

News

VIDEO Rihanna, prinsă drogându-se?

Face ce face şi reuşeşte să stârnească controverse în jurul său. Rihanna a fost prezentă sâmbăta la Coachella music festival unde a fost filmată preparând ceea ce părea a fi un joint.

News

Actori celebri care au filmat în România

În ultimii douăzeci de ani, România a devenit una dintre cele mai ofertante destinaţii pentru regizorii de la Hollywood. Aşa se face că unii dintre cei mai cunoscuţi actori ajung să ne viziteze ţara vârnd, nevrând.

FOTO Iată cum arăta Brad Pitt la 24 de ani!

News

FOTO Iată cum arăta Brad Pitt la 24 de ani!

Acum este un star recunoscut la nivel mondial, dar asta nu înseamnă că Brad Pitt n-a trecut printr-un început. La 24 de ani, Brad Pitt a avut parte de primul său rol principal într-o peliculă. Vorbim, desigur, de filmul ”Dark Side of The Sun”

News

VIDEO În plin divorţ, Pamela Anderson se afişează cu alt bărbat. Cine e misteriosul bărbat?

Judecând după zâmbetul pe care îl afişează, Pamela Anderson este într-un moment fericit. Şi asta deşi, se află în plin divorţ de Rick Solomon, cel care i-a fost soţ în ultimul an. Fosta actriţă ”Baywatch” a fost văzută

News

Raluca Arvat a devenit mămică!

Prezentatoarea TV a devenit azi dimineaţă mămica unui băieţel voios, care a primit nota zece la naştere. Bebeluşul, care era aşteptat abia peste două săptămâni, s-a grăbit să vină pe lume, luându-i pe surprindere pe toţi.

Află cu ce se ocupă în prezent fostul câştigător Marsterchef, Petru Buiuca!

News

Află cu ce se ocupă în prezent fostul câştigător Marsterchef, Petru Buiuca!

Mai e puţin şi începe sezonul nunţilor, aşa că cei care au decis să se căsătorească anul acesta au din ce în ce mai multe emoţii. Şi, dacă în alegerea florilor, a rochiei sau a verighetelor aceştia se sfătuiesc de

News

FOTO Cei mai drăguţi bebeluşi din showbiz-ul românesc!

În ultimii doi ani, în showbizul românesc a avut loc o explozie de bebeluşi drăgălaşi, semn că apele s-au mai liniştit şi vedetele noastre se bucură în sfârşit de o viaţă de familie liniştită, departe de scandalurile televizate.

FOTO Inna, invitată în Spania la un eveniment muzical de mare anvergură. Vezi ce ţinute a purtat!

News

FOTO Inna, invitată în Spania la un eveniment muzical de mare anvergură. Vezi ce ţinute a purtat!

Nimeni nu poate contesta că Inna are un succes răsunător pe plan internaţional. Participă la diferite evenimente, susţine numeroase concerte, iar piesele sale ajung în cele mai cunoscute topuri din lumea întreagă.