News

VIDEO Duet inedit! Vezi alături de ce artist celebru a concertat trupa VUNK!

de admin

VIDEO Duet inedit! Vezi alături de ce artist celebru a concertat trupa VUNK!

Trupa VUNK a fost aplaudată minute în şir pentru noul duet realizat cu Gabriel Dorobanţu în cadrul concertului #Prima vedere, susţinut aseară într-un pub din centrul capitalei.

La prima întâlnire din 2015 cu publicul din capitală, într-un spectacol sold-out de aproape două ore în care au cântat mult aşteptatele piese ca 1000, Aşa, şi?, Scapă-mă de ea, Pleacă sau Numai la doi, trupa VUNK a pregătit o surpriză de proporţii: un moment special împreună cu Gabriel Dorobanţu, o reinterpretare a celebrei melodii “Hai vino iar în gara noastră mică” care a înregistrat un succes răsunător.

“Piesa asta este una dintre cele mai cunoscute şi iubite din România, din ultimii 30 de ani. Este un cântec cu care am crescut, pe care îl ascultăm când abia învăţăm să cânt la chitară în clasa a doua. Îmi doream de mult timp să cânt melodia asta împreună cu Gabriel Dorobanţu şi îi mulţumesc şi acum că a avut încredere în noi şi a făcut efortul să vină în concertul nostru. Am mai cântat în alţi ani şi cu Nelu Ploieşteanu sau Mirabela Dauer, iar acesta este felul nostru de a ne arăta respectul pentru o generaţie care a facut ca muzica românească să fie mai frumoasă”, spune Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

Duetul a fost momentul serii şi a fost aplaudat de sute de oameni, minute în şir: “Absolut toată lumea cânta piesa atât de tare, încât de pe scenă abia auzeam ce cântam. Gabriel Dorobanţu a spus la final că şi pentru el a fost o bucurie şi o onoare şi se simţea cât de emoţionat era de cum a fost primit”, a adăugat Cornel Ilie.

VUNK feat Gabriel Dorobanţu - “Hai vino iar în gara noastră mică” :