Vedete

VIDEO După 31 de ani, Anca Ţurcaşiu a refăcut celebra scenă din "Miss Litoral". "Acum sunt într-o formă mai bună"

de admin

VIDEO După 31 de ani, Anca Ţurcaşiu a refăcut celebra scenă din "Miss Litoral". "Acum sunt într-o formă mai bună" camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

 

Anca Ţurcaşiu a înflorit la 51 de ani. Arată fabulos şi are grijă de silueta ei. Ba chiar spune astăzi că arată mai bine decât la 20 de ani, când avea forme mai pline.

Cătălin Măruţă a supus-o testului suprem, provocând-o să intre în acelaşi "şablon" de frumuseţe care a făcut-o celebră în filmul "Miss Litoral", filmat în 1990. Zis şi făcut! Anca Ţurcaşiu a îmbrăcat un costum mulat şi, după 31 de ani, a refăcut celebra scenă din filmul care a făcut furori la vremea aceea.

"Eram mai plinuţă atunci, la 20 de ani", admite Anca Ţurcaşiu, văzând că "şablonul" i-a rămas cam... larg. "Acum sunt într-o formă mai bună", i-a spus ea lui Cătălin Măruţă, la ProTV.

E şi firesc, de vreme ce, tot de 30 de ani încoace, splendida artistă este vegetariană. "Este, probabil, un respect de sine, acela de a mă păstra într-o formă bună, pentru că, până la urmă, trebuie să avem grijă de corpul nostru, de mintea noastră, de sufletul nostru. Am făcut eforturi dintotdeauna legate de tot ce înseamnă alimentaţie, somn, mişcare. Chiar am făcut eforturi, m-am focusat în permanenţă pe asta, nu m-am lăsat în voia sorţii niciodată", dezvăluia ea într-un interviu pentru "Click! pentru femei".

"Vegetariană am decis că voi fi la 20 de ani, într-un turneu la malul mării, în 1990, când cântam la bar la Internaţional, în Olimp, şi mi-am spus: „De azi nu voi mai mânca niciodată carne!“. Chiar ţin minte că îl aveam pe fostul bucătar al lui Ceauşescu de la Neptun, care ne pregătea tot felul de lucruri minunate de mâncare şi toţi colegii mei, la finalul verii, voiau să mănânce „salata Ţurcaşiu“, aşa o denumiseră ei, anume tot ce mâncam eu, pentru că li se părea de sute de ori mai interesant", a spus ea în acelaşi interviu.

Întrebată dacă, la vârsta aceea, se gândea cum va arăta la 40-50 de ani, Anca Ţurcaşiu a spus că: "Nu ştiu dacă făceam proiecţii la 20 de ani cum voi fi la 50, pentru că întotdeauna mi-a plăcut să trăiesc clipa. În orice caz, probabil că atunci credeam că voi fi o bătrânică adusă de spate, ceea ce nu e deloc aşa. (râde) Mă simt într-o formă fizică foarte bună, pentru că am regăsit această plăcere imensă în a face sport. Iar dacă mă întrebi cum m-aş vedea la 70 de ani, am să-ţi spun că mă văd genul maratonistă, slabă, conturată cu muşchi şi neapărat bronzată."

Comentarii

Modifică Setările