Vedete

VIDEO Filmarea de pe covorul roşu cu care fiul lui Tom Hanks a făcut vâlvă!

VIDEO Filmarea de pe covorul roşu cu care fiul lui Tom Hanks a făcut vâlvă!

"Nu-mi vine să cred că sunt la un pas de-a provoca cel de-al treilea Război mondial", a comentat ironic Chet Hanks

Fiul de 29 de ani al Ritei Wilson şi al lui Tom Hanks a revenit. Cam asta s-ar putea spune despre cel care şi-a luat numele de scenă Chet Haze şi a intrat în lumea rapului, alunecând apoi pe panta dependenţei de droguri, spre disperarea părinţilor săi. Mai mult decât atât, în 2015 Chet făcea vâlvă declarând că el vrea să aibă dreptul legal de a pronunţa cuvântul #cioroi la adresa negrilor. În culmea haosului provocat în viaţa lui de droguri, Chet a şi distrus o cameră de hotel, ştirile despre el apăsând imaginea unui actor atât de modest, decent şi echlibrat precum Tom Hanks. Un echlibru care, însă, iată că nu a garantat acelaşi lucru şi pentru copiii lui.

În 2016, Chet s-a trezit, însă, la realitate când iubita lui, Tiffany Miles, a rămas însărcinată. S-a internat la dezintoxicare şi şi-a asumat responsabilitatea îngrijirii micuţei Michaiah, alături de Tiffany. Ba chiar în 2018 s-a alăturat echipei serialului Empire. Weekendul trecut, însă, pe covorul roşu al Globurilor de Aur, Chet a simţit să-şi exprime astfel entuziasmul pentru faptul că tatăl său urma să primească trofeul Cecil B. DeMille:

 

 

Este un mesaj de mândrie despre familia lui în creola jamaicană. Desigur, Chet îşi expune astfel talentul lui care ţine de partea muzicală. Însă criticile nu au întârziat să apară despre faptul că fiul Hanks ar râde de această cultură, pentru că el nu are rădăcini jamaicane. Şi că şi-a dorit prea mult atenţia... Cel mult, însă, Chet s-a amuzat pur şi simplu cu această filmare. Oare criticile nu sunt exagerate în această situaţie, iar Chet, pe bună dreptate, a postat ironia legată de vâlva stârnită inutil?!

Tom şi Rita mai au, pe lângă Chet, un fiu pe nume Truman. Iar Tom mai are din prima căsnicie, cu Samantha Lewes, un fiul, Colin, şi o fiică, Elizabeth. Mai jos îl poţi vedea alături de Rita Wilson şi de toţi copiii lui. Foto jos: Samantha Bryant (soţia lui Colin), Colin Hanks, Rita Wilson, Tom Hanks, Elizabeth Ann Hanks, Chet Hanks şi Truman Theodore Hanks.

 

Foto: Instagram

Modifică Setările